x

Sugarskin söker ny medarbetare!

19 juli, 2010

Mirakel

19 juli, 2010

Memories

19 juli, 2010
empty image
empty image

Sådär, då var man tillbaka på slätta. Vi har haft ett par härliga dagar i Malmö, kändes bra att komma hem och checka av läget lite. Nu sitter jag i mammas gamla soffa och skriver, kommer ihåg när vi köpte den, det måste ha varit minst femton år sedan. Det slitna skinnet vittnar om svunna tider där varje repa och jack har sin egen historia att berätta. Jag tittar åt höger och ser ett mörkt avtryck på armstödet, för min hand försiktigt över och minns hur pappa alltid låg där med sitt huvud. Precis just där ♥

0

54 comments

  1. Inlägg om främlingsfientlighet i bloggen http://www.hanaprivat.blogg.se

    Gud vad hemskt att förlora en förälder, jag brukar få panik bara jag tänker på att mina föräldrar också skall försvinna en dag. Kan inte ens föreställa mig känslan. Jag kan nästan svära på att din pappa är väldigt stolt över dig just nu. Du har alltid dina minnen Stina, alltid.

Leave a comment