x

Varför ska man skämmas för sin lycka?

20 maj, 2010

Nya chinos in action

20 maj, 2010

Dagens outfit

20 maj, 2010
empty image
empty image


Byxor Lindex, tröja Zara, jacka Chicy, skor Dinsko

Hej ♥ 
Vilken underbar känsla det är att få bra respons på något man själv suttit och skrivit. Det liksom pirrar i hela kroppen, stort tack för era ord. Jag har läst och njutit av varenda kommentar.

Anledningen till varför jag inte har publicerat på några dagar är för att min mamma är här och hälsar på. Hon ringde i måndags och sa att hon tänkte ta bilen ned, lagom spontant med tanke på avståndet. Jag blev jätteglad, såklart. Så nu har vi haft fredagsmys flera dagar i rad, hihi. Igår var vi iväg på äventyr och idag har vi jagat utemöbler på IKEA och jysk men utan större framgång. Vill så gärna ha något till balkongen men det mesta är ju så himla dyrt. Hur som helst tänkte vi passa på nu medan moderkakan är här, de brukar ju kunna sånt där. Ikväll har vi ätit grillat kött med färskpotatis, gräddfil och sallad. Det har varit rena rama sommarvärmen här idag så det kunde inte ha passat bättre.


Två fina bilder från utflykten igår, ser ni öresundsbron? På andra sidan har ni Köpenhamn.

0

84 comments

 1. Du ser verkligen lycklig ut på bilden 🙂 Jag är jätteglad för din skull! 🙂

  Angående det tidigare inlägget – Det är klart att det finns nackdelar med att vara förälder, men de är DEFINITIVT inte lika många som fördelarna! Säger detta även om jag inte är förälder (än hihi). Jag älskar barn! Vad vore julen utan ungar liksom ;P

  Kram på dig!

 2. Kommentar från mig på ditt inlägg ang att skämmas över lycka.
  Så jäkla bra skrivet! Men det är ju vi mammor som är bra på att klanka ner på varandra så fort nåt inte stämmer. När jag var gravid med nr 2 fick jag ofta höra hur jobbigt det skulle bli med 2 barn (jag väntar fortfarande på det jobbiga, idag är de 8 & 11 år) och hur synd det var om min dotter som skulle bli storasyster så tidigt. Hon skulle fylla 3 år när lillebror föddes.
  Nä, njut du av din mammalycka och strunta i vad andra säger.

 3. Hej! Jag har precis köpt riktigt snygga balkongmöbler på clas ohlssons för typ 600 spänn, kolla där vettja:)

 4. Gud vad du är vacker kvinna 🙂 Du riktigt skiner, hoppas det beror på lycka 🙂

  Önskar verkligen man fick se ett familje poträrtt (vad dumt det lät) men jag förstår dig som inte vill visa men man blir allt lite nysiken 🙂 speciellt på den lilla ängeln.

  Jag måste tacka dig, har skrivit det flera gånger men du är verkligen en underbar människa och en bra förebild, du har hjälp mig mycket. Jag har alltid varit tjejen som följer alla andra gör som jag tror dom vill jag ska göra men du får mig att inse att man blir inte lycklig fören fören man hittar sig själv. Jag är en latntbrud som vill ha hus och barn och massa djur 🙂 Jag längtar tills dagen då jag får en egen liten bebba och är inte rädd länge, jag vet alld komemr bli bra 🙂

  Så tusan tack för att du är du och för att du visar att det är okej att vara sig själv och inte som alla andra 🙂

  hoppas du har en riktigt bra helg.

 5. Riktigt söt ! hoppas på lite fler outfit bilder. Älskar din stil men efter bebisen kom har det varit lite snålt med bilder :/

 6. så vacker stina! kan du inte visa vad du använder för smink? 🙂 kan va kul med ett sånt inlägg också! kramar <3

 7. Du är så himla vacker! 🙂
  Väldigt intressant och mysig blogg också! Älskade inlägget om en dröm om ditt nyfödda barn från 09 (pojken)… blev så rörd… Verkligen vackert skrivet!

  Ha en underbar dag!

 8. Hej!

  Du är nog en av dom finaste tjejerna jag vet & du verkar otroligt go 🙂 Älskar din klädstil!

Leave a comment