x

Summerdress

15 maj, 2010

Varför ska man skämmas för sin lycka?

15 maj, 2010

Detaljer

15 maj, 2010
empty image
empty image

Efter att jag hade rensat Mayias garderob från alldeles för små plagg i onsdags så återstod inte alls många. Så nu har jag handlat lite nytt i storlek 74, mestadels enkla basplagg i form av enfärgade bomullsbodys och liknande som alltid funkar och går åt men även lite roligare kläder med mer uttänkta detaljer som jag tycker så mycket om. Är fullkomligt förälskad i den prickiga bodyn från PetiteBateau nedan, hur fin är inte kragen med den välgjorda spetsen? Ärmarna ser likadana ut som kragen och på blöjrumpen sitter det några rader med volang. Lite väl ljuvligt för att vara jag kan tyckas så för att undvika att det blir alltför flickigt puttinuttigt möter jag upp med ett par vråltuffa chinos från NovaStar med fickor, muddar och hela köret. Jag blev helt till mig i trasorna när jag fick syn på dem, haha. Så coola! Undra om de finns att tillgå i vuxenstorlek? Troligen inte *fniss*


Mitt intresse för barnkläder har alltid varit stort och inte blev det mindre när jag själv fick barn, det är en sak som är säker. Nu ångrar jag bittert att jag så bestämt skulle välja bort/skolka från syslöjdstimmarna i skolan, det hade varit så kul att kunna sy lite på egen hand. Får väl se det från den ljusa sidan – Jag är en jävel på träslöjd, för det var dit jag gick istället.

0

58 comments

  1. kan du inte ta och visa en bild på din fina dotter någongång? 🙂 och om inte, varför är du så hemlig angående det?

  2. Både bodyn och byxorna är ursöta! Prickigt är så gulligt på småtjejer! Kika in på min blogg för mer fina barnkläder..

  3. Hej Stina! Såg det här inlägget och tänkte bara passa på att tipsa om mina kära mor, Karin. Min mamma syr barnkläder i underbara tyger! Gå in på hennes blogg och kika vettja 🙂 vissa av tygerna är också ekologiska. Här är en länk: http://karinpaosater.blogg.se

    Kramar!

Leave a comment