x

Tävling: Underbara barnmöbler från millimini.se

31 januari, 2010

Hej hopp!

31 januari, 2010

Du vet att du blivit mamma när…

31 januari, 2010
empty image
empty image

Med tanke på träningsvärken som ligger och lurar längs min högra sida skulle man kunna tro att jag har varit på friskis och tränat, men var lugna kära vänner för så är icke fallet. Jag har bara lyckats sova på min egna arm inatt, balanserandes på sängkanten. Bokstavligen! Allt för att inte väcka damen som somnat tätt intill, haha. Känner ni igen er?

Det är minst sagt oanade talanger som uppenbarar sig när man blir förälder. En tidig morgon för ett par veckor sedan kom jag på mig själv med att lägga in min egna arm under bäddmadrassen (för att skapa lite mer plats), som jag sedan lade mig på så gott jag kunde för att då förhoppnings hålla mig kvar i sängen och inte ramla ut över kanten. Ja, när man väl lyckats med bedriften att få sin morgonpigga bebis att äntligen somna om så tar man helt enkelt inga risker utan ligger där man ligger, så att säga. Allt för att inte störa och därmed äventyra den gyllene chansen till de där få men ack så sköna och välbehövliga extraminuter av sömn. 

För att tala om annat. Snön har tagit stadigt grepp om vår stad så här blir inte många knop gjorda. Vi sitter mest inne och fnittrar åt alla de stackare som inte kommer ut med sina bilar från parkeringsplatserna utanför vårt fönster. De gasar och gasar men inget tycks hända. ”Men lilla lilla vän, testa med golvmattorna!!!” – Kommenterar vi för oss själva och följer dramat vidare med stor spänning.

Igår blev det en sväng förbi rosengård och citygross, så härligt att komma ut bland folk men annars har det som sagt inte hänt alltför mycket de senaste dagarna. Håller tummarna för att dessa snömängder försvinner tills nästa vecka för då är det tänkt att mamma och syster ska komma och hälsa på och förmodligen stanna över helgen. Så mysigt det ska bli! ♥

Roligt att så många deltar i tävlingen nedan, mindre roligt att nästan lika många kommer att bli besvikna då endast en kan vinna det fina förstapriset. Jag önskar verkligen att jag hade möjligheten att lotta ut fler möbler och därmed glädja fler av er, det kan jag inte som det är nu men jag kan nästan garatera att det kommer fler tävlingar av detta slag även i framtiden. Ni vet ju hur det är med tävlingar, det är sällan man har turen att vinna men väljer man att delta så finns ju åtminstone chansen. Att vinna något utan att delta är stört omöjligt, det är iallafall en sak som är säker.

Nu blir det tacos,
massa kramar.

Titta vad jag hittade på City Gross – Mina favorittvålar! Två nya smaker (hmm, dofter) för tio kr styck fick följa med hem. Tveksamt om de slår jorgubbs- och avokado/björnbärs-tvålen dock men Gunrys är alltid bra.

0

83 comments

 1. säger bara en sak
  jag faller bara mer och mer för din personlighet
  du är helt underbar,
  tack för att du fortfarande uppdaterar (även om det är sååå sällan, och man skulle vilja läsa typ 10 inlägga av dig per dag)

  kram

 2. Känner verkligen igen mig nästan varje morgon känner man efter vart man har ont. Antingen är det inacken för att man har sovit utan kudde eller så har man ont i höften för att man har legat på den för länge, men så tittar man åt sidan och ser sitt lilla hjärta och tänker att det är det värt 🙂

 3. Ååå vill så himla gärna ha ett barn. Har du tänkt på att gifta dej?
  Pusselipuss på världens bästa bloggar

 4. Jag älskar verkligen ditt sätt att skriva !
  Hur stressad man än är så blir man lugn på något sett så fort man kommer in i din blogg, man läser lugnt och noga allt va du skrivit och man kommer ner i varv . De är så skönt med ngn i dagenssamhälle som du . Sköt om dej , kram 🙂

 5. hej hej jag bor i Eslöv och hittade dessa underbara tvålar på ÖB i Eslöv köpte två jordgubb (är min favorit) sonen springer och tvättar händerna mycket oftare när vi har denna hemma.
  Mannen tycker jag är galen som är besatt av en tvål
  ha d bra

 6. Ja avvocado/björnbärstvålen är min favorit oxå:)

  Jo du, att man får oväntade talanger som småbarnsmamma är inga tvivel på:)
  Har själv två små kottar och när dom var små och svårsövda så kunde man somna i alla konstiga ställningar, haha!
  Hopaas ni får en trevlig dag.
  KRAM

 7. Haha, jag och min gubbe vaknar oftast med våra kuddar på nattduksborden, så långt ute på kanten balanserar vi! Emellan oss ligger våra 2 små och sover tryggt!

 8. Ja, fikon/ros från gunry är helt ljuvlig! Dock är den med honung och mjölk också en stor favorit. Den med fläder såg ju jätte spännande ut, får bege mig ut och leta upp en sådan! Hur luktaden den? haha

 9. Det verkar finnas många för och nack-delar med att ha en liten bebis, hihi(:
  Men jag kan säga även fast ja är så ung så längtar jag verkligen till att skaffa mig familj!
  Jag hoppas verkligen att du och din familj mår toppen!
  Jag tycker verkligen om din blogg, den är så himmla intressant och den får mig så glad! <3
  Keep on wrighting Stina-Lee! (:

  *Det vore jätte roligt om du hann titta lite på min blogg och kommentera om vad du tycker om min blogg vill verkligen utvecklas som bloggare, skulle vara roligt om du kunde tipsa mig!

  Kram Sanna!

 10. Har såna också har väl haft typ alla "lukter" tycker om alla vet inte just nu vilken som är min favorit 🙂

  Ofta dom bara kostade 10 kr trodde dom kostade mer x)

 11. Vi verkar ha samma favorittvålar, haha.
  Jag brukar köra på björnbär/avokado.
  Fast jag är ju 14 år så det är ju i och för sig inte jag som köper tvålarna, hahah.

Leave a comment