x

Utdrivningsskedet och om att spricka

22 januari, 2010

Charlie & Bianca

22 januari, 2010

RockStarBaby

22 januari, 2010
empty image
empty image

Om lite drygt två timmar, för att vara exakt, blir min lilla älskling fyra månader. Det firar vi med morotspuré och nya coola kläder. Det slog mig just att hennes garderob är grymmare än min, haha.


Mjuka ”jeans” från Cheap Monday, långärmad body från Molo. Storlek 68.

Tack så hemskt mycket för alla härliga kommentarer förövrigt. Det är verkligen kul att så många av er uppskattar mina inlägg om förlossning och allt som hör därtill – De är förbannat roliga att skriva! ♥

En sak till: Glöm inte att titta in imorgon för då blir det tävling och inte vilken tävling som helst. En tävling med riktigt vackra vinster. Räcker det om jag säger vita klassiska barnmöbler från millimini, som ledtråd? 😉

Ha nu en mysig fredagskväll, bästa läsare. Här hemma blir det god mat framför Let’s dance skulle jag tro, med lite chips och annat smarrigt till efterrätt, hoho. Då mår man bra. Kramar från mig.

0

46 comments

 1. När kommer outfits som är dina? Du älskade kläder och sätta ihop små outits.. till digsjälv! GLÖM INT EBORT ATT DU INTE BARA FINNS FÖR ATT VARA MAMA NU.

 2. anonym: Jag lägger ut bilder på mina outfits när jag känner att de kan bidra med inspiration eller liknande. Nu känner jag mig mest risig, med samma gamla kläder som jag visat er så många gånger förut. Men håll ögonen öppna, det kommer säkert längre fram om jag lyckas sätta ihop någon fräsch outfit som jag är nöjd med 🙂 Sen måste jag säga att man har släppt taget om kameran litegrann, fattar inte hur jag kunde lägga ned så oändligt mycket tid på att ta kort på MIG SJÄLV tidigare, haha :p Ha en fin kväll!

 3. Åh, vilka söta kläder!

  Det är synd att du inte bloggar så mycket längre, jag gillar verkligen din blogg! Men vem vet, kanske i framtiden? Hoppas du och bebisen mår bra! 🙂

 4. Gud vilka häftiga kläder, kul att du inte klär henne i typiskt "puttinuttiga" kläder bara för att hon är flicka. Och du anonyme som skrev: Jag tror Stina har annat för sig nu för tiden än att hålla på och fota sina egna kläder varenda dag, även om jag också saknar alla bilder på dig och dina snygga outfits. Jag älskar bebiskläder och jag tycker det är kul när du lägger upp lite nyköpta grejer som inspiration. Tack!

 5. Jag tycker tyvärr din blogg har blivit tråkig. Det är säkert jättekul för dom som e mammor att läsa om förlossning och sånt, men trist att den helt plötsligt blev en mammablogg från att ha varit den största inspirationskällan av alla bloggar:(

 6. Hihi, av rubriken att dömma trodde jag att du hade hittat barnkläderna av det FAKTISKA märket "Rock star Baby". Har du sett dem?
  Sjukt söta och charmiga kläder, designade av Ticco Torres (trummisen i Bon Jovi). Kolla in här: http://www.rockstarbaby.se
  Det finns även andra barnprylar så som coola nappar, flaskor, vagnar, små solbrillor mm. mm.!
  Jag kommer handla mig fattig när min lilla pärla kommer till världen i Maj! :):)

 7. Åh, hade varit kul att få se er sessa och hur stor hon nu blivit 🙂 .. är hon lika mörk i håret som på nyfödd korten?

 8. Stina: Det borde inte ha kommit som någon chock då jag "förvarnade", är du inte glad istället för att jag fortsatte på mitt egna lilla vis istället för att lägga ned helt som faktiskt var lite tänkt från börjar? Men sedan förstår jag dig, klart att det är tråkigt att läsa för er vars intresse inte är graviditet/förlossning/barn osv. Jag trivs och är glad iallafall, det är det viktigaste 🙂 Kram till dig!

 9. Grymt snygg body!!! Jag älskar att klä min lilla i svart, så mycket coolare än bara rosa rosa och rosa =)

 10. Det är jättekul att du har fått en dotter och att ni alla mår bra nu men jag måste tyvärr säga att din blogg blivit tråkigare nu, inte för att du uppdaterar så sällan nu utan för att du alltid bara skriver om förlossningen eller tipsar om baby-grejer och har tävlingar där man kan vinna saker till sitt barn. Det blir för mycket, vore kul om du kunde variera, kanske mer dagens outfit eller bara något inlägg som liknar de du brukade skriva förut. Jag förstår att det säkert är många som gillar att läsa om förlossningen och liknande men lika många tycker nog det blir tjatigt. Hoppas du inte tar illa upp, menar bara väl:) Gillade annars din blogg jättemycket förut!

 11. värt att läsa: Nej då, jag tar inte illa upp! 🙂 Jag förstår precis vad du menar. Jag har själv valt att vända mig till en annan kategori av människor, var så himla trött på att bli granskad från topp till tå, att få kommentarer om mitt utseende och inte för att jag kanske är duktig på att skriva – vilket är det som betyder mest. För att ta dagens outfit tex, lägger jag ut en bild på min kläder men inte tar med mitt huvud – Ja då får jag kommentarer som säger att jag ska ta med mitt ansikte, men varför då, var det inte mina kläder ni ville se och bli inspirerade av? Nej, det folk vill se är mitt ansikte och då ska det gärna se jäkligt snyggt ut annars kan det kvitta. Lite så känns det och ja, im so sick´n tired of it 🙂 Men inget står skrivet i sten, bara för att jag har blivit mamma betyder inte det att jag har blivit en annan person. Känner jag för att slänga upp en bild på "dagens sminkning" en dag så kommer jag att göra det, tex. Haha, nu blev det himla rörigt här men hoppas du förstod. Kram

 12. Av det jag har läst i din blogg måste jag säga att du är nog en jätte bra kompis 😉 men får den uppfattningen
  kram o lycka till med allt!

 13. Hej!
  Jag visste inte att du svarade på komentarer som skrivs till dig, vad roligt! Det brukar jag ej se från stor bloggarna.
  Får se om jag har turen att få ett svar, vissligen har jag ju ingen fråga att ställa 😛

  Jag tycker att du är toppen!
  Skriver så bra inlägg och jag tycker inte att du behöver lägga ut dagens outfit det gör redan ALLA andra nästan… Jag har börjat med dagens maträtt istället det kan också vara inspirerande.
  Jag tycker om din blogg som den är, sen är jag själv sjukt barnkär och sugen på att skaffa barn. Men först ska jag bli klar med universitets utbildningen.

  Kramar till dig!!

 14. fort det gått! 😀 Det var ju typ nyss hon föddes känns det som!
  Gud vad söta kläder!
  Sluta aldrig blogga Stina, du är så otroligt jävla bra! <3

 15. Men Stina, Kan inte du bara gå och bli barnmorska så kan jag bli gravid,flytta söderöver och få hjälpa av dig att kläcka ungen!? 😉

 16. Åh va gulliga kläder 🙂

  Även fast jag inte har unge så gillar jag din blogg, men det går inte att sticka under stolen med att man är allt lite (läs mycket) nyfiken på hur er lilla flicka ser ut. Säkert super socker söt, hihi 🙂

  Men det är inget som skulle få mig att sluta läsa din blogg.

  Det är roligt och se vilka kläder du köper till henne, men du kan kanske ta kort på henne när hon har de på sig, fast du undviker och fota huvudet? 🙂

  Hihi, bara ett förslag från en nyfiken läsare, kramkram

 17. jag tycker inte du ska ta åt dig!!!!
  din blogg är lika bra som den brukar vara tycker jag. folk måste vara inse att livet inte står still och saker förändras! 😀 TACK FÖR ATT DU SKRIVER ÖVERR HUVUDTAGET 😀 kram frida

 18. Men snälla är vissa av er lite smådumma i huvudet? Självklart så vore det bara sjukt om Stina sulle sitta varenda dag med bloggen för att gör er nöjda? Vi alla får andra perspektiv på livet när något stort förändras, Att få barn är något av det största som förändras i livet sagt av mig som inte har barn och inte planerar att ha några inom 10 år.

  Tycker om dig Stina att du har dina värderingar som du står för!

 19. Gud vad fina kläder 😀 jag skulle vilja köpa dem till mina barn ^^ Jag älskar din blogg förövrigt…

 20. Hum hum var är tävlingen? Sådana fina möbler vill man ju gärna vinna =) Fast du har nog blivit upptagen med lillan, vet hur det är med tiden nu. Har en son som föddes för drygt tre månader sedan.

 21. förstår inte varför folk klagar över att du bara skriver om barn och inte uppdaterar. dels har du ju vid ett flertal gånger sagt att bloggen inte kommer vara som det varit förut och att du förstår om folk slutar läsa, och sen har du ju blivit mamma! det ör ju det största som kan hända en person, klart man vill skriva om det. om jag fortfarande bloggar när jag får en bebbe lär hela bloggen kretsa kring henne/honom.

  sen att du tycker det är så intressant med förlossningar och liknande, det kanske är något du ska fortsätta med, som arbete? tror du skulle bli en jättebra barnmorska 🙂

 22. Hej Stina! Själv tycker jag att det är jättekul att läsa om allt som hör till bebis. Kanske för att jag själv ska ha barn om en månad. Jag skulle vilja ha MER inlägg om bebis & tips och trix och allt som man som mamma kommer på i efterhand. Sånt som man önskade att någon talade om 🙂 Skulle även vilja ha lite tips på bra mammabloggar 🙂 Sen måste jag fråga, använder din dotter strl68 nu? Vad vägde hon som nyfödd (har nog missat om du skrivit det innan) Man är så himla osäker på storlekarna på kläderna men strl 68 på en 4månaders kändes lite stort? Jag som trodde att min bebis skulle ha det till hösten ungefär.. bf feb. är jag helt ute o cyklar? Kram på dig & självklart ska du blogga när du känner för det! Du är i första hand mamma & sambo!

 23. Hej Stina! jag tycker din blogg är supermysig och härlig att läsa. Om man får så skulle jag vilja önska att du skrev lite om hur det är att vara en ung mamma. tack för en toppen blogg 🙂

 24. Cool. På ett ställe i Gävle som heter Redrum har dom sparkdräkter med bl.a Rolling Stones-tungan och Motörheads Snuggletooth.. 🙂 Dom är jättehäftiga. Rock 'N' Roll 😉 Fast kanske är förbi den tiden nu med sparkdräkt 🙂 Haha 🙂

 25. Hej.
  Jag måste bara fråga, jag är här inne lite då och då och minns en gång när du hade skrivit att du (har jag iaf för mig) köpt en sån här
  http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=3519&c=119&page=1&rnum=25
  Jag vill SÅ GÄRNA ha en sådan, men självklart finns dom inte kvar i några små storlekar. Det finns ingen som helst möjlighet att du kanske ska sälja din inom en snar framtid? 😉
  Väldigt tacksam för svar!

  Ha det gott. Mvh Dorothea
  http://www.alltforforaldrar.se/theans/

Leave a comment