x

Grattis!

18 januari, 2010

Utdrivningsskedet och om att spricka

18 januari, 2010

Måndag, ny vecka

18 januari, 2010
empty image
empty image

Hade planerat lite saker inför denna dag men det avfärdades ganska snabbt imorse när jag möttes av ett vinterlandskap utan dess like. Det har snöat igen! Great… Jag har bokstavligt talat myror i rumpan men kan fasen inte förmå mig själv att gå ut med vagnen i detta sketväder, brrrr. Jag får helt enkelt sysselsätta mig med något på hemmaplan, vara lite extra produktiv och sortera garderob eller annat spännande, tjoho. Eller vänta lite nu, vad sägs om att bosätta sig i fönstret och spionera lite på den nyinflyttade grannen mittemot som är höggravid, höhö. Jag följer detta med stor spänning må ni tro och jag vet inte hur många gånger sedan innan jul som jag har vart helt hundra på att ”nuuuuuu är hon minsann på väg in till förlossningen”, men NÄE – the belly is still there!

Har förövrigt en grym tävling på gång som jag tror kommer att uppskattas mycket. Speciellt av er som har barn, är gravida och/eller älskar inredning. Spännande va? More to come.

Många kramar

 
0

65 comments

  1. haha vissa har ju sån mage så man nästan tror dom spricker och ändå kan dom gå flera veckor till… Du får väl springa över med lite bullar och dela med dig av dina goda råd 🙂

  2. "Jag har bokstavligt talat myror i rumpan" haha, det hoppas jag inte att du har! nää, jag ska inte vara någon besserwisser. Jag tycker du verkar vara en så himla go tjej. Jag önskar dig och din familj allt gott!

  3. Det är gulligt, det där. Men jag kommer aldrig klä mina barn, varken pojkar eller flickor, i sådana där snäva könsroller. Stackars barn. Eller ska jag säga prinsessa?

  4. Haha, vår granne är också höggravid och ska föda när som helst. Har sprungit till fönstret varje gång jag hört dem eller deras bil, men magen är kvar 🙂 De åkte iväg för en stund sedan med flera väskor med sig. Nu måste det ändå vara dags 🙂

Leave a comment