x

Planera, strukturera, organisera

13 januari, 2010

Grattis!

13 januari, 2010

Varning för läckage

13 januari, 2010
empty image
empty image

Varför jag aldrig lägger upp ”dagens outfit” längre?

Tja, man kan väl säga som så att jag inte känner mig som någon vidare jätteinspiratör för närvarande. Eller vad sägs om att göra milkstripeonsweater-shirt till det nya svarta? Gud, vilken fashionista jag är!

Nej men seriöst nu – Detta är faktiskt inte kul, inte längre *skrattar*

0

89 comments

 1. jaa det är inte lätt !! ,värsta jag kommer ihåg är att vakna o hela sängen är helt blöt. Å att det droppade hela tiden när man tex var naken. duschade m.m. Å man luktade surmjölk varje morgon, usch usch. Kände sig verkligen som en kossa. Så förstår dej, humöret var inte på topp när det gällde kläder. var mjukis som gällde då.

 2. Haha! Tycker synd om dig faktiskt! Jag ska ha liten i april och jag har alltid tänkt "jag ska aldrig bli en sunkig mamma" Men nu när jag blivit lite äldre och dessutom är gravid så har jag blivit mer bekant med läckande bröst och insett att jag kommer nog bli den "sunkigaste" morsan på länge, då jag inte alls har så mkt kläder, eller lust att tvätta, så jag skulle kunna byta om till snygga kläder varje gång det läcker så. Fråga mig inte vad jag ville sagt med detta! Eller jo kanske, hur löser du detta? Har du dina fina kläder på dig eller går du runt i dina sunk-kläder?

 3. hah du är så jävla, skön skrattade i timmar efetr jag såg bilden ( som jag kände igen från mig själv), visar verkligen hur det är, älskar männiksor som bjuder på sig själva!

 4. shit asså de är så jävla jobbit när du ska predika i varje inlägg, inte kul att läsa alls ju :O
  ta de inte som om jag inte gillar din blogg, love it =) men minska lite, kommer bli roligare att läsa!

 5. Åh vad underbar du är som bjuder på dig själv på det där viset! 🙂 All respekt till dig!
  Kramar

 6. hrm.. funderat på att "sälja" bröstmjölk?.. vettesjutton hur det går till men behovet fanns i alla fall av det när min kompis fick sin bebbe i augusti.

 7. helt förståligt 🙂 håller verkligen med om att man lätt underskattar sina små, vände ryggen till min son som låg på sängen för att ta upp en ny body en sekund och hör bara ett skrik och så ligger han på golvet. ingen skada var skedd men efter det så är jag grymt noga med att han är säker och aldrig lämna honom själv igen!

 8. hej 🙂
  gillar bloggen (y
  hur gör du ett sånt ''Stina♥'' i slutet av alla inlägg?
  Lägger du in ny bild till varje elelr äre nån standard inställnig du gjort? 🙂
  Och rubrikerna, hur får du sån fin text? 🙂
  tack på förhand 🙂

 9. oj då! tänk att jag kommer sitta i samma sits om bara några månader. igen. trots små olyckor som detta så längtar jag något så enormt…mini

 10. Det där är ju hur mkt bättre som helst än en "riktig" dagens outfit som jag egentligen tycker är rätt onödiga.

Leave a comment