x

Kroppsligt

27 december, 2009

091228

27 december, 2009

Julen 09

27 december, 2009
empty image
empty image

Hoppas ni har haft en jättemysig jul med god mat och trevligt sällskap. Vi hade besultat oss för att fira i lugnet här hemma i Malmö men fick i sista sekund (några timmar in på julaftons dag) för oss att åka hem till övrig familj och släkt på västgötaslätten. Resan dit tog 4½ timma, missade både julbord och tomte men vad gör man inte för att vara nära de man tycker om, hihi ♥
Snön låg tung på marken och i träden hängde stora lyktor som lyste upp den upptrampade vägen fram till dörren. Väl inne blev jag mött av stor och ståtlig gran, änglar och tomtar, julgodis i alla dess former och såklart en hel massa levande ljus både högt och lågt. Ja, jag blev totalt varm inombords när jag kom hem till syrran. Visst ser det mysigt ut? Det kändes verkligen sagolikt.Hundarna var glada för att träffa Morris (mammas katt) igen, de busade runt som tre tasmanian devils och snön sprätte åt alla håll och kanter. Charlie är lycklig när det är vinter, allt är ju så vitt och fint då, precis som han haha.

Juldag och annandag spenderades ute hos mamma med hela tjocka familjen. Vi åt god mat, värmde oss framför brasan och bara umgicks. Mayia fick träffa alla sina goa kusiner, och vet ni? Vi ska få ett till litet mirakel i vår familj ♥ Mayia ska få en minikusin. Min stora storasyster ska få sitt fjärde barn, en liten sladdis, och jag är så himla glad för att få bli moster ännu en gång! 😀 En viss känsla säger mig att det är en tös som har bosatt sig i systers redan runda och fina mage. Om den stämmer, tänk er då – Elsa, Mayia och detta fröet, vilka brudar! ;p Alla lika gamla, bara några månader som skiljer. Åh det ska bli så roligt, tänk att vi (ja, vi går bannemig igenom detta tillsammans hihi) ska få gå igenom ytterligare en graviditet och förlossning, lära känna ännu en liten människa som kommer att växa upp till en helt egen individ. Det är fantastiskt! ♥

Nu är vi hemma i Malmö igen och jag ska strax slänga in en potatisgratäng i ugnen innan idol börjar, för visst var det väl något specialavsnitt ikväll? Många kramar till er.

1

62 comments

  1. Vilket fint julpynt! Sådär ska en gran se ut tycker jag. Det är så många som har glesa, taniga granar med bara några få grenar som knappt är gröna.
    Själv tycker jag att de ska se ut som din. Tjocka, nästan kompakta. Och dofta mycket ska de göra 🙂

  2. assa allt detta later ju sa underbart sa jag haller pa och doooooo! langtar till 1 000 med att skaffa egen familj nar man laser om allt mysigt ni gor. alla sma sota klader och saker, aka hem till familjen med sin EGNA familj, hem och mysa pa mandagskvallen bara med en liten babis… aaaah :')

Leave a comment