x

Underbara vinterdag ♥

21 december, 2009

Kroppsligt

21 december, 2009

Försenat pris…

21 december, 2009
empty image
empty image

När jag var inne och handlade på uppercut förra veckan slog det mig: Faaasen, vann inte jag underkläder för 5000:- eller liknande på blog awards i oktober? Jag har varken sett röken av detta pris eller hört något från vecko revyn så jag beslöt mig för att vara lite girig och skicka iväg ett mail och fråga vad som hänt, haha. Rätt ska va rätt! :p

Efter någon dag kom statyetten och prinsessdiademet nedan samt ett presentkort – Underkläder till ett värde av 2500:- från en butik i Stockholm, som givetvis bara finns just i Stockholm. Väldigt uppskattat såklart men Stockholm? 🙁 Jag har kollat om det inte går att beställa över nätet, alternativt få hemskickat ett litet ”överasskningspaket” men tyvärr. Jag måste ta mig dit personligen och förbruka presentkortet. Inte helt lätt när man bor långt ned i Malmö och har en liten bebis, men men. Det ska nog lösa sig! Lite nya fina underkläder från hankypanky hade verkligen inte suttit fel. Hur länge ska ett presentkort hålla? Hittar inte att det står någonstans. Planerar nämligen en weekend till huvudstaden framåt våren tillsammans med min syster så kanske kan jag passa på att ta det samtidigt isåfall.

Här har ni min statyett ”Årets veteran”…
Nej, den brukar inte vanligtvis pryda vår handfatskant *Haha*

1

83 comments

 1. Hej Stina, Jag har haft samma bekymmer, men enligt svensk lag så om det inte står någonting på presentkortet så gäller det i 10 år framöver!

 2. Om det inte står något på presentkortet gäller det i tio år 😉 Gillar din blogg jättemycket och det är så roligt att du fortsatte att blogga!

 3. STINAAAAA
  har funderat på en sak LÄÄÄNGE
  kan du hjälpa mig?
  vem va de som hämtade priset?
  du pratade om det ett tag men hörde ej nåt mer
  sånnt går ja å funderar på hehe
  kram anna

 4. Du verkar vara en sån härlig, vettig, rolig och underbar tjej! Jag älskar din blogg och tyckte att det var på tiden att berätta det! Hoppas du får en riktigt god jul! Och grattis till lilla tjejen! Kram från Åsa

 5. Det är skillnad på presentkort och värdecheck. Heter det värdecheck är det för att företaget ska kunna begräsa giltighetstiden,så heter det presentkort och inte står datum,så hur länge som helst troligen! God Jul.

 6. Det står på presentkortet hur länge det gäller, om det inte står något angivet datum så gäller det enligt lag i 10 år 🙂

 7. jag röstade på dig! 🙂 hihi
  vilken fin tiara du fick 😮 SÅN VILL JAG MED HA.
  låter kanske tragiskt men jag har aldig ägt en tiara som barn och aldigt klätt ut mig till en prinsessa. 🙁 buhu! nu vill jag det.. synd man är fattig och inte kan unna sig en tiara 😛

  annars skulle jag köpt en och suttit här med den på dygnet runt 🙂 hähä. kram

 8. Om det står datum på ditt presentkort så är det det som gäller. Ex. 3 månader eller nåt sånt. Annars är det 10 år som gäller enl. lag. Eller tills butiken läggs ner, byter ägare. Man kan inte kräva att få byta in sitt presentkort i en butik som bytt ägare. Så nog ska du kunna använda det till våren.. =)

 9. Hihi, hjälpte min syster att packa sina saker häromdagen för hon ska flytta till en ny lägenhet – och vad hittar vi om inte en massa presentkort från smyckesaffärer och systembolaget – haha lite roligt för just systembolagets presentkort gäller 10 år ;)Var juh snabb med att ringa och kolla eftersom det legat där iaf 2 år !

 10. enligt lagen gäller presentkort i 10 år om butiken inte har skrivit något datum på presentkortet, då gäller det istället.

 11. ojojoj, liite försenat pris host!
  vilket fint pris iaf!
  men ett presentkort räker nog ett år skulle jag tro…
  lycka till med presentkortet! 😛

 12. Du var den första bloggen jag började läsa men jag har tänkt på en sak! Jag älskar verkligen din blogg MEN ibland är det lite för mycket text. Skulle gärna vilja se lite fler bilder, förstår om du inte vill hänga ut din dotter i bloggen hur hon ser ut. Men kan man inte ens få ett litet smakprov ?

 13. Om det inte står på presentkortet när det går ut, så är det 10 år som gäller 🙂 Så du har gott om tid på dig såvida inte företaget försvinner.. 🙂 Kram på er!

Leave a comment