x

Med ett varmt hjärta och lite blöta ögon…

21 september, 2009

Vårt mirakel

21 september, 2009

Grattis till oss alla tre?

21 september, 2009
empty image
empty image

Hej bästa läsare, hoppas allt är bra. Jag mår fint, lite trött av molande värk i både mage och ryggslut men annars är allt prima skinka. Som ni säkert förstår av inlägget att dömma så har det inte blivit någon bebis ännu, är ju bara på bf+1 än så länge och jag vet mycket väl att det kan dröje både en, två och kanske till och med femton dagar innan madam behagar att komma ut, hihi. Min fråga är bara: Hur vågar så många av er där ute säga grattis redan? ”Grattis till flickan som nu har kommit, grattis till er alla tre, hoppas ni mår bra och att allt gick som det skulle”? Jag vet så väl att det är av omtanke och tro mig, jag uppskattar er och all den värme ni skänker så förbaskat mycket men jag blev bara lite förundrad när jag kom in och såg alla grattis-kommentarer. Jag menar, jag har ju inte ens åkt in, vad har ni fått det ifrån? Min uteblivna uppdatering (som förövrigt har varit ganska utbliven i flera dagar) har endast att göra med att jag har så oändligt mycket annat i mitt huvud just nu, så oändligt mycket som är så oändligt mycket större än allt som har med blogg, dator och internet att göra. Svårt att beskriva, svårt att ta på, men jag antar att ni förstår.

Hoppas ni inte tar det som att jag inte uppskattar era kommentarer nu bara för det gör jag verkligen – Ni är bäst! <3 Men som sagt, ingen flicka har kommit ännu – I let you know, jag lovar! Kanske inte innan jag åker in till bb, kanske inte dagen eller dagarna efter förlossning, men när jag känner mig redo. Tack ändå för era ord, som sagt, jag vet ju att ni menar väl allihop och att ni verkligen bryr er och jag vet att ni vet att jag blir glad och varm i hela hjärtat, det är nog bara det att det är lite svårt att ta ett grattis nu – När man fortfarande sitter hemma med molande värk, spänd och skitnervös, med allt stort som ska ske liggandes framför sina fötter och med en bebis som fortfarande ligger tryggt inuti magen.

Usch, nu känner jag mig nästan taskig som skrev sådär, hoppas ni inte missförstod – Ni VET väl att jag blir glad för era kommentarer? Tro inget annat!


Mammas trollunge <3
BF+1

0

539 comments

 1. Åhhh satt just och tänkte på att skaffa en tredje!
  Fast jag vet att jag egentligen bestämmt mig för att det inte ska bli så…
  men ibland längtar man sååå…
  Lova att filma mycket, för man glömmer mitt i all sömnlöshet och värkade bröst, hur underbart det ändå är!

 2. jag tror ingen menar något illa med kommentarerna, men du kanske vill att vi ska sluta kommentera och läsa din blogg? hur mkt skulle du tjäna på det isf? var glad att du får såpass många kommentarer som du får och sluta skälla på dina läsare. Klart att alla tror att tjejen kommit när du typ bloggar en gång per dygn… du får ju uppdatera lite oftare, annars kommer iaf jag sluta läsa din blogg.

 3. Heej. Nu måste tjejen ha kommit ? 🙂
  Sitter spänt & kikar varje gång på din blogg.
  Var ju ett tag sen du skrev nu & man börjar bli lite nyfiken:)

  Lycka till med allting.

  / Malin

 4. Ne, nu är jag så jädrans nyfiken. Går in här stup i kvarten! Lycka till med allt vad du/ ni än gör; förebereder er, föder, ammar! Ja, va tusan vet vi =)

 5. Känns konstigt att man är så otroligt spänd över väntan på din förlossning (fastän jag inte ens känner dig). Man sitter som på nålar och går in på din blogg varje halvtimme för att se om något inlägg har dykt upp och om det lilla trollet kikat ut ännu.

  Stina, du är VÄRLDENS bästa bloggare. Och som någon skrev ovan så kommer du verkligen bli en av världens bästa mammor. Du är så genommysig!

  Love, Cissiluu.

 6. "nu måste du ha fött, 3 dagar sedan du uppdaterade"

  och det finns inget liv utanför bloggen, eller? det kan mycket väl vara så att flickan kommit men varför håller ni på med alla dessa gissningar! hon måste inte alls ha fött?! det är vanligt att gå långt över tiden. det spelar ingen roll om barnet kommit eller ej, ta det lite lugnt. jag antar att hon har lite annat att tänka på än att tipsa er om det bästa sminket just nu.
  blir lite irriterad på att hela bloggvärlden blir helt till sig så fort en stor bloggare ej uppdaterat på ett tag.

 7. Hehe är det inte lite roligt att alla dina läsare är helt spända och förväntansfulla inför DITT barn 🙂 Jag vet då att jag tittar in här flera gånger om dan och hoppas på ett "nu har hon kommit"-inlägg!

  Hoppas du har det bra Stina! 🙂

 8. Har nästan läst igenom alla dina kommentarer men blev trött på folk som fortsätter att säga grattis. Nu vet ju inte jag om det är befogat eller ej men jag förstår helt klart att du inte är så aktiv på bloggen när alla håller på så. Jag hade blivit tokig!

  Lycka till med allt!
  Fattar inte att man själv kan vara så förväntansfull och nervös nästan, när man inte ens känner dig =)

 9. Ååhh nu måste väl bäbisen ha kommit, du har ju inte uppdaterat på typ 3-4 dar. Om hon har kommit, grattis och hoppas förlossningen gick bra, annars, lyycka till :):)

 10. Hmm undra om du fött?? Vet att de kan vara jobbigt är själv gravid och har 4dar kvar till BF men du brukar ju skriva varje dag,, hmm nyfiken?? hehe

 11. vilket kaos det är här.. antar som alla andra att den lilla har kommit nu, och önskar er all lycka! hoppas ni mår bra 🙂 Kram

 12. men hallå! här skriver stina att hon inte vill att alla ska skriva grattis fören ni är riktigt säkra på att gullungen har kommit… men titta på nästan alla komentarer är det ett stort GRATTIS!! visst hon har inte uppdaterat, det kanske är precis som hon skriver att hon ite orkar just nu! och ni som skriver att åååh va elak du är och att det är dåligt att hon går på så mycket för att alla skrev grattis! snälla, ha lite förståelse, ni skulle inte heller vilja att alla skrev grattis innan barnet ens kommit? vad som helst kan faktiskt hända. och om ni nu måste skriva såna här saker så snällaa! skriv inte anonymt?? är ni rädda för att hon ska kolla upp er och skälla ut er för att ni har vart lite taskiga! här har hon en skitbra blogg och skriver om sig, och lämnar ut sig totalt till alla som får kolla! och ni vågar inte ens skriva era namn när ni komenterar? skärp er..
  stina-lee du ahr världens bästa blogg, måste jag tillägga! och lycka till med bebben, hon kommer bli så vacker!

 13. Nu ser jag att du har godkänt flera kommentarer, så jag antar att du kommer börja med uppdateringarna snart?

  Jag vill jag också säga (utan att vara ett needy fan) men du har en ganska stor blogg med många läsare, tycker du inte att det är lite orättvisst att inte uppdatera och att låta dina läsare döö av undran?

  Och jag håller absolut med dig. Dina läsare (inte jag hehe) är väldigt respektlösa som grattar innan du har fött, de måste väl veta att det kan bli komplikationer när man föder. Och det är bara allmänt irreterande att få höra grattis hela tiden, när ungen inte ens är här. (kan jag tänka mig, det är iaf irreterande att se alla likadana kommentarer här på fältet).

  Men de vill bara väl, jag har också velat skriva grattis men låtit bli för att man vet ju aldrig.. jag väntar hellre tills du uppdaterar och bekräftar det. Dock har jag skrivt att jag tror att du kommer vara en bra mamma o blalala, vilket jag inser e lite knäppt. Och ännu knäppare när man ser 199999990 sånna kommentarer antar jag.. haha stakars dig, du kan inte ens klaga om det för då kommer alla bli sura. (som nu)
  Ugh vad jag bablar, haha.. Aja, ha en bra dag :).

Leave a comment