x

BusinessWoman

18 september, 2009

Ljus i vårt hus

18 september, 2009

TheCrew

18 september, 2009
empty image
empty image

Veckorevyns senaste omslagsplåtning – Shit vilket härligt gäng vi var! Stort tack till de underbara tjejerna på VR, fotograf, make up artist och givetvis Foki, Kissie & Tyra för en riktigt rolig dag som jag kommer att minnas under lång tid framöver.

Bilden snodde jag hos Tyra <3

0

84 comments

  1. Kommentaren om Kissies mage var inte snäll, jag tycker hon är jättefin naturlig. Och du är SÅ,SÅ läcker Stina, så jag kan inte förstå hur man kan vara så het som höggravid. Din Bobby kan skatta sig lycklig. När lilltjejen är född kommer du för tusan ha snyggare kropp än vad jag någonsin kommer få utan graviditet. Snygg styling med ditt hår på bilden!

  2. kissie var vitas av alla, på sina bilder ser hon nästan mörkhya ut för att hon gör om bilderna så mkt. haha

  3. Lycka till med den lilla. Alla lyckönskningar till dig! Jag tycker dock det är synd att Vecko Revyn inte vågade visa din mage utan ställde dig bakom alla.
    Men det viktigaste ändå. Lycka till! 🙂

  4. Så kul att du är med barn! Hur känns det , är du nervös osv? jag vill ha barn , men tänker nog vänta ett tag . Men man är ju alltid så himla nyfiken på hur det känns!Barnet kommer få en jädrans fin mamma iaf! 🙂 Kram!

Leave a comment