x

Jag drömde…

14 september, 2009

Dagens outfit

14 september, 2009

Blog Awards 2009

14 september, 2009
empty image
empty image

VETERANPRISET


Snart är det dags igen – Den 17:e oktober går Vecko Revyns årliga gala Blog Awards 2009 av stapeln och jag kan äntligen glatt berätta för er att jag är en av de nominerade. Likt Anna, Mia och Isabella ovan har jag chansen att kamma hem vinsten i fina kategorin Årets Veteran. Jag känner mig sannerligen hedrad och tycker det är enormt roligt att jag ens får möjligheten att komma dit. Hur det blir denna kväll, om jag kan närvara eller ej, får tiden och min lilla tös utvisa men skulle jag mot förmodan få flest röster och därmed vinna hade det vart så roligt att få gå upp där på scen, hämta mitt pris och samtidigt tacka alla er för den fantastiska tid som varit <3

Nedan kan ni rösta på era favoriter:
Vilka tycker ni borde vinna i de olika kategorierna?

0

168 comments

 1. Har just röstat på dig 🙂
  Vet du hur du ska göra sen när den lilla har kommit, ska du fortsätta blogga? Lycka till med allt, du blir säkert en mycket bra mamma!

 2. hoppas verkligen på dig stina !
  du är en värdig vinnare ! (;

  ååh, hoppas din lilla trollunge kommer snart,
  fast kan ju gärna få vänta tills den 24 september 😀

  kramar på dig stina ! <3

 3. Jag har ganska nyss börjat upptäcka eller rättare sagt "utforska" andras bloggar & så kom jag till din. Måste säga att du är helt otrolig på skriva & man blir verkligen rörd… inte nog med det så finns det inget vackrare än blivande mammor. Hoppas verkligen att du fortsätter blogga, för det behövs såna som dig – om man uttrycker det så? :S Tummen upp för dig Stina! Du är suverän, helt klart!

Leave a comment