x

4 in the morning

23 augusti, 2009

Nu så…

23 augusti, 2009

Hej bloggen!

23 augusti, 2009
empty image
empty image

Hoppas ni mår bra allesammans. Jag har vart ute större delen av dagen, njutit av den "sista värmeböljan" som tidningarna kallar det :p Kameran fick stanna hemma så inga bilder har jag att bjuda på heller, tänkte att jag nog skulle bespara er det för jag är verkligen suuuperdupermegasleten haha 😀 Äh skämt åsido, skönt med en kamerafri dag också om jag ska var ärlig.

Nu blir det soffmys här hemma, står i valet och kvalet om huruvida jag ska beställa den där höstiga västen eller inte. Som det ser ut nu finns de kvar i storlek M och L, har S vanligtvis men tror det blir super med Medium eftersom jag vill att den ska vara sådär bylsig och go. Aja, slänger in en bild sedan så får ni hjälpa mig. Fast i och för sig, då tar de väl slut innan jag hinner klicka hem någon haha, svårt det där.

Kram sålänge.
Vad har ni gjort idag förresten? Hänt nått kul hos er?

0

42 comments

 1. Hej!
  Jag har äntligen hittat mina riktiga vänner i helgen. Känns riktigt skönt!
  skulle vara roligt med fler "dagens klädsel" bilder. Får alltid massa insperation av dig. ^^
  Kram!

 2. Hallå! Mamma och lillhunden har varit på besök från Skåne i helgen. Mysdag idag med massa promenerande i solen. Vinkade av dom på tåget och cyklade ut till stallet och red en sväng i kvällssolen. Själavård enda lediga dagen på veckan 🙂 Ha d gott & lycka till med allt. /a.

 3. Hej Stina! Har kommit hem från en vistelse med familj, förrådsstädning hos mamma. Va härligt att din graviditet flyter på så bra, förstår att sömnen kan vara svår ibland. Imorrn (5 minuter kvar) är det dax för dig att gå in i ny vecka, det närmar sig minsann. Må så gott! Kram Carin

 4. 🙂 Du kan ju alltid skicka tillbaka den om den inte passa, Men jag tror du skulle passa jättebra i en väst föreställer mig, hehe 🙂

 5. Hej! Jag undrar om ni på något vis har tränat hundarna inför att det ska komma en bebis hem till er? Har för mig att jag läst någonstans att det kan vara bra att förbereda dom på det. Jag har också hundar och försöker bli gravid, men hur i hela friden förbereder man dom? förvirrad haha. Kram

 6. Hej!
  Har läst din blogg ett tag nu, men har inte kommenterat förut. Ville bara säga att jag tycker du är grymt duktig och en riktigt bra förebild! Keep up the good work! 🙂

  Idag har jag, förutom att kommentera din blogg, varit med om spännande saker. Sedan två veckor jobbar jag som au pair i Schweiz (bloggar om det på ronjae.blogg.se) och varje dag är minst sagt ett nytt äventyr! :)Livet är bra härligt ibland, tycker du inte? 🙂

  ha det bäst!
  kram

 7. hhej stina ! (:
  jag undrar om du har lust att lägga ut tips på hur man kan ha shalar i bloggen olika sätt åsså vidare, (;

  Kram olivia 🙂

 8. Hej stina! (:

  ville bara säga att jag blir väldigt glad av din blogg och jag tycker att du bloggar väldigt bra!
  ha de gott !

 9. Hej måste bara säga att det är så himla härligt att läsa din blogg(: den känns så personlig och inte alls överdriven (: inga personliga påhopp eller provocerande inlägg bara för att få läsare. You go girl !!!

Leave a comment