x

En underbart tråkig dag!

4 augusti, 2009

Baby Björn Bärselar

4 augusti, 2009

Harry Potter it is!

4 augusti, 2009
empty image
empty image

Ska bli jättemysigt, speciellt med tanke på hur sällan jag faktiskt går på bio. Oh, ser redan fram emot min stoooora bägare med popcorn *Yummieee* 😀 Nu snackar jag med Bella om huruvida vi ska förboka eller ej, det behövs nog inte men vill man ha skapliga platser så… Ser ut att bli sent ikväll, filmen är ca 2½ timme lång va?

0

70 comments

 1. I Linköping har dom satt in nya "plus"-stolar som man betalar lite extra för, vet inte om de har det i Malmö? Iallafall så satt jag i dom under Harry Potter-filmen och man tröttnade aldrig, skulle kunnat sitta kvar i stolen efter filmen 😉

 2. Hoppas du tycker att filmen är så bra som du hoppas ! Tyvärr har jag nog aldrig gett Harry Potter någon ärlig chans, kanske är värt att göra det? Har bara sett första filmen..

 3. Ja det blir 2 och 45 om man räknar med reklam o.s.v, men den kändes inte en minut längre än en vanlig film på 1,5 timme om du frågar mig.. Den var mkt sevärd 🙂 Go for it!

  Kram

 4. Jag föredrar böckerna. 🙂
  har du läst dem, Stina?

  besök gärna min blogg – flyttar som 17åring till Spanien.

 5. bra film om man bortser från att dom ändrat slutet från boken 🙁 tycker inte om H.P filmerna men den här va helt ok tyckte jag 🙂

 6. Filmen är jättebra så du kommer inte ångra dig! Den känns inte som om den är så lång, jag blev förvånad när den slutade, haha!

 7. Jag har precis lyssnat på böckerna, Jim Dale som läser -otroligt bra!- därför är jag lite rädd att bli besviken av rösterna. Men jag borde se den ändå. Annars kan jag verkligen rekommendera att lyssna på talböckerna, Jim Dale som sagt. Jag kan inte nog understryka hur bra han är!

 8. Åhh harry potter är otroligt bra.. filmen är helt okej, har gått på den 2 gånger! men lite dåligt översatt från boken om man nu ska säga så, har inte med alla dessa viktiga scener från boken, men om du inte har läste halvblodsprinsen så är det helt ok :)!

 9. Tycker det är så härligt att se han som spelar Ron kommer i vanlig t-shirt, svart kavaj och sedan converse på det! Känns mycket mer Vardagligt o skönt jämfört med Harry!

Leave a comment