x

Torsdag

30 juli, 2009

Ni är så fina!

30 juli, 2009

Ni ville ha videoupdate –

30 juli, 2009
empty image
empty image

Ni får videoupdate! En icke tillgjord sådan.

Jag bestämde mig i förmiddags för att absolut inte göra några extra "tagningar" på denna video för ska det vara naturligt och från hjärtat så ska det, dock är det lite svårt att snacka rakt från luften och samtidigt få med allt man vill och även få det att låta vettigt, haha, men skit samma ni fattar ju poängen ändå ellerhur? Äh, detta är väl ingen big deal alls men ville ändå gå emot strömmen lite grann och visa lite mer av miiiig. Kram på er. Och ja, det tog låååååång tid att ladda upp på youtube, suck suck, men bättre sent än aldrig.

0

560 comments

 1. Du är ju skit söt ändå! du behöver ju inte vara tillgjord för att vara fin eller vacker!

  (riktigt fin blogg)

  Kram Anna<3

 2. helt vågat allt vuunnet!
  det var fantastiskt! det finns en bra låt som passar bra till just vad su säjer nu , om yta , och låten heter yta och är gjord av promoe.
  kram kram

 3. Det är bra Stina!
  Det här visar att du mognat och du kommer bli en toppenmamma 🙂
  Kram och lycka till!

 4. Åh du är verkligen en inspiration till alla! Underbar!! Du har så himla rätt, men inte kan man göra någonting åt det riktigt.. Det är ju så man funkar. Man vill oftast framhäva det bästa av en själv och jag tror inte riktigt att man kan ändra på det. Men att kunna visa sin riktiga sida är viktigt! Jag hör till en av dom som har svårt för att gå ut utan smink, helt enkelt för att jag hatar hur jag ser ut utan det. Jag känner mig inte som "Jag" utan det, utan jag känner mig som nån ful typ som måste fixa sig lite innan någon ska se mig. Det var mycket mer när jag var yngre, och jag har faktiskt mognat lite, nu kan jag i allafall gå ut med hunden utan smink.. Men i'm working on it, och även fast det låter som en liten fjutt grej så är det en Stor grej för mig. Även fast jag inte vill att det ska vara så (för jag förstår hur dumt det låter) så kan jag inte hjälpa det.. Men jag tar one step at a time! Hur som helst så är du en STOR inspiration till oss alla och jag blev så glad när jag såg videoinlägget på youtube, att jag var tvungen att leta upp det i bloggen och let you know! Måste även säga att med eller utan smink så är du alltid lika vacker, och jag önskar jag hade samma självförtroende och att jag var lika nöjd som du! (Självklart förstår jag att du inte är perfekt och att du också har dina flaws, men du förstår nog vad jag menar!) 🙂 En HYLLNING till dig för det här inlägget och en STOR kram!

 5. Det var ett av världens bästa videoupdates verkligen! Gillar att du "vågar" visa vem du är och inte visa sig under allt annat som alla gör. Gillar din blogg störtmycket också. Ha det BÄST och hälsa Mayia och hundarna 🙂

 6. Jag känner precis likadant som du! Skönt att någon vågar gå mot strömmen och visa sig själv, är så trött på att "barbiedockor" som finns i bloggvärlden! Har precis börjat läsa din blogg, men du verkar vara en jättehärlig tjej, och dina inlägg är super! Keep up the good work! 🙂 Kram på dig!

Leave a comment