x

Gröna växter förgyller vardagen

30 juni, 2009

Buuhuuuuuuu

30 juni, 2009

Som en stor pöl…

30 juni, 2009
empty image
empty image

Ja det är ungefär så jag känner mig just nu, det är helt äckligt varmt här inne
– J A G  B E H Ö V E R  E N  F L Ä K T. . . N U ! ! ! 

Orkade därför inte ställa mig och laga någon mat så det fick bli en beställning från onlinepizza igen, dock vart jag lite smått besviken denna gången då de glömde mina extra och mkt goa pizza-sallader som jag beställde plus att det tog ca 1½ timma innan de kom, segt och jäkligt jobbigt när man är hungrig nu nu nu nu. Min inbakade pizza smakade inte helt färdig heller, degsmak vetni – Yumm!  Haha, nej nu klagar jag som attan här och det ska jag iiiinte göra men vafan, man vill ju gärna få det man betalar för inte sant? :p

Nu är jag ändå mätt och belåten… Men alldeles för varm, som sagt! Funderar seriöst på att gå och och lägga mig platt fall i badkaret och spola iskallt vatten eller något. Puh! Jag börjar känna mig något stor och otymplig nu dessutom och det gör inte värmen mindre varm om man säger så – Så fort jag kommer fram till Kreta ska jag göra en kanonkula rakt ner i poolen och där tänker jag stanna hela veckan lång, haha. Vad gör ni ikväll? Kollar ni på Ghost whisperer eller?

Kramar

0

51 comments

Leave a comment