Nattblogg

Heeej på er! :D

Shit vad tiden har gått snabbt idag, helt galet. Blev lite smått chockad när jag såg hur mycket klockan var – Tjugo i ett. Nåväl, ikväll har jag umgåtts med Marlene, var och handlade lite på coop innan vi åkte hem till henne i V. hamnen en stund. Alltid lika mysigt. Sen åkte vi hem till mig och tog in mina blommor från bilen, de fick ligga kvar där förut då Marlene hade skitbråttom hem och för att jag inte orkade bära med mig allt in på en och samma gång. Så ja, vi längde in den stora palmen (ser ut som en jungel här hemma nu, precis som jag vill ha det haha) och bonsaiträdet och sen tog vi med hundarna ut för en nattlig promenad runt området här.

Nu sitter jag och äter rester från min supergoda gratäng som jag gjorde igår, ska fasen ge er receptet på den imorgon eller något för den är verkligen god och otroligt lätt att göra. Går inte att misslyckas plus att den nästan smakar ännu bättre andra dagen, himla skönt för då slipper man laga något nytt den dagen, bara att variera med nån god sallad till. Mums. När jag har käkat upp ska jag öppna min baconsnacks-påse och njuta lite framför tvn och sen blir det sängen. Imorgon ska jag upp skapligt tidigt då jag har en del att fixa kring Kreta-resan osv – Jaaaaa den blir nog av trots allt! :D Så himla underbart.

Hoppas ni har haft en bra dag idag,
och tack återigen för glada och positiva kommentarer <3

IRENE skriver:

Man blev chockad när du släppte bebis nyheten för ngn vecka sedan. Du hade lyckats bra att dölja det, brukar annars kunna se sånt men men…….

Nu titta på Big brother UK :)

Natti

Lillslaktarn skriver:

Kan du inte lägga ut en bild på din palm :) ?
harebra kram

Anonym skriver:

stinaaaaaaaaaaaa du lovade makeup artisten???

Rebecca skriver:

Jag är varm!

ammizz skriver:

"Blev slite mått chockad" Hahahahaha gud så kul det var att läsa det där :D Vid första anblicken trodde jag det var nån konstig del av din dialekt (själv bor jag i Norrland ;)) men sen insåg jag att det skulle stå "Blev lite smått chokad", hahaha. Sjukt roligt!

Själv ska man också njuta av lite snacks och sen blir det sängen – upp tidigt imorgon och BADA! BADA RULES YEAHHH

Puss på dig Stina, du är så himla söt och go

Naliita skriver:

Ja ge oss receptet på gratängen =) Alltid roligt med nya recept

Jessica skriver:

jag borde nog också gå lägga mig snart :)

anna skriver:

när får man ställa frågorna till makkeupartisten??

mvh anna

*Vart & när ska du till kreta? :)*

linnea skriver:

herrejesus va varmt det äär !! :O
jag längtar så till man får se den lilla! :) <3

Ellinor skriver:

Jag vill gärna ha receptet :D

SÖt du är!

Vill också till kreta!

Linda skriver:

ja kanske bäst att sova nu ska upp tidigt imån! (:

ann skriver:

STINA STINA bästa stina&bloggen! Var på KReta ska du till? Och näär? Sj åker jag och min familj dit den 9-24 juli då Kenza också ska dit den 16 juli höhö! Roliga är att vi ska bo på samma HOTELL THEO:O!!!!! Helt underbart!

Josefine skriver:

Jag det låter som en bra idé att sova gott :D godnatt

Anonym skriver:

Jag gillar dina nattinlägg, för jag är alltid vaken sent så då är det fint att ha något att läsa :D Så keep it up ;P

r skriver:

:) gillar nattinläggen finns något bra att läsa genast på morgone

E L L I skriver:

Vad roligt med Kreta :D

Josse. skriver:

Var det gratängen med kassler i? Skulle gärna vilja ha receptet i så fall ja, den lät ju supergod! :)

Cecilia skriver:

Vad roligt med en liten resa innan tösen kommer så ni får rå om varandra riktigt mycket innan bebistiden :)

Vill också resa lite, men pojken blir arbetslös så det får vänta ett tag :/

Anonym skriver:

Jag är ny bloggare så jag säger bara snygg blogg !

Elin skriver:

baconsnacks, mmmm! ;)

Sara skriver:

Vad heter ditt redigeringspogram?:) Där du redigerar bilderna? :)

Tacksam för svar, ha det bra! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>