x

~ Fråga makeup artisten ~

30 juni, 2009

Svar från makeup artisten

30 juni, 2009

Mooorning!

30 juni, 2009
empty image
empty image

Gomorron, sovit gott? Det har INTE jag. Vaknat en sisådär sjuhundrafemtio gånger inattför att sedan inte kunna somna om vid halv sju. Suck, är inte utvilad med andra ord men hey – skitsamma. Idag ska jag göra en jätterolig grej, hihi, hoppas det går bra. Förhoppningsvis ska jag träffa Marlene en sväng också, verkar bli fint väder idag. Måste även springa förbi polisstationen och fixa allt med passet, något jag verkligen inte får glömma!

Lite morgonnyheter:

*Ett nytt flygplan har störtat i indiska oceanen, många döda. Usch vad hemskt, förmodligen kommer jag få ett smärre psykbryt innan mitt plan ska lyfta till Grekland, blä vill inte ens tänka på det.

*Genen för alkoholmissbruk sägs äntligen ha hittats och nu är forskarna positiva till att bra läkemedel kommer att kunna tas fram i framtiden för att undvika problem som beroende, sug och abstinens. 

*På tal om alkohol – Idag representerade centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning sina årliga rapport som bygger på 5000 enkätsvar från niondeklassare och vet ni? Supandet verkar vara lägra nu än någonsin. Bra där! 😀

Kram sålänge, hörs sen!

0

40 comments

 1. Ja fy vad varmt det har varit. Passet.. hehe! kul om ni åker iväg. Själv skall jag åka till Bulgarien idag =)

 2. jag va med när vi som då gick i nian skulle fylla i dom. inte alls länge sen och dom handlade om vårat sociala liv, vad vi gör på fritiden/helger/lov, vad vi dricker, hur ofta. rökning osv. Inte för att det finns mycket att göra här och ändå bor jag i sthlm men om man gemför med typ två år sedan har alla mina kompisar dragit ner med drickandet som fan. 😀 vi sitter inte längre och super utan vi sitter och snackar och ja vi dricker ibland. men absolut inte lika mycket

 3. haha.,.ja man undrar ju vart uppfostran är! Det här var ju såklart inte den enda gången…så fort jag sätter foten utanför dörren stirrar folk, fast det måste nog vara värre för dig, då du är en offentlig person" ..eller? 🙂

  Nej, inga känningar alls, men jag skrev ett inlägg nyss om det, läs! 😀 Kan ju va kul för dig som föder snart också, inom nån månad 😀

  Åh! vad kul att din syster har BF imorgon! hoppas att hon får sin lille flickis! vad kul att ni får barn samma år, måste kännas väldigt speciellt! 😀 Kan de växa upp tillsammans som systrar, vad magiskt!

  Hur mår du förresten? Inga jobbiga symptom? :9

  Många kramar till dig med i denna värme! /från flodhästen i madagascar AKA Isabelle.. 😉 hehe

 4. usch det där med planet. Jag är påväg till flygplatsen just nu! Ska till spanien 🙂 hoppas jag överlever (y) <3

 5. Trots att det är jobbigt att inte kunna sova under natten, kan jag tycka att det är ganska skönt att gå upp tidigt på morgonen. Man får så mycket gjort då..

 6. De sa precis på nyheterna här i Skåne att man får räkna med 2h på polisstationen om man ska ha pass. Hoppas det går snabbare för dig! Och ha en bra dag!

 7. Man blir så glad av att läsa om dig och din sprudlande personlighet, och du tar alltid upp intressanta saker. =) och det är ju säkrare att åka flygplan än bil, så oroa dig inte för Greklandresan :)Ha en bra dag!

 8. Hej där. Jag är en ny läsare, och du är störtskön. Jag gillar verkligen din blogg. Rolig o personlig. Kramkram

 9. Åh, stackare. Jag har inte heller sovit bra inatt. Det var två flugor i mitt rum som väckte mig konstant. Usch, hatar verkligen flugor.

  Älskar din blogg! <3

 10. Usch, stackare som inte sovit inatt…själv sover jag inte allt för bra nu heller, men jag vet varför, och klagar inte! ; )

  ha en bra dag!

 11. Jag har hört att man inte får flyga när man är gravid?! 🙂 Är det sant eller? ^^,

  Läste nämligen en som var gravids blogg och hon fick hoppa över resan för att hon var gravid. 🙂

 12. Vad roligt att du tar upp lite nyheter då jag inte en så sådan "läsa tidningen"-människa 😛

  Ha en trevlig dag!

 13. vill bara varna dig om att precis som någon annan sa så tar det flera timmar att fixa passet för det är så sjukt mycket folk där. så gå dit och ta en kölapp och gå och gör något annat under tiden. 🙂

 14. NU BLIR JAG JÄTTEOROLIG! Är det bra att flyga när man är gravid? Förlåt att jag moralpredikar, men det är nåt jag har hört och tänkte höra om du vet svaret?

 15. Ush, jag ställde faktiskt in min resa till Frankrike för att jag fick sådan panik efter "första" kraschen, har tom utvecklat fobi för det nu. Kan inte ens se ett flygplan på bild längre utan att jag får panik. Fyfan för att sitta i ett flygplan som störtar, så sjukligt hemskt. Men en 5-årig pojke överlevde iallafall!

  De andra nyheterna var dock betydligt bättre =)

Leave a comment