Mooorning!

Gomorron, sovit gott? Det har INTE jag. Vaknat en sisådär sjuhundrafemtio gånger inattför att sedan inte kunna somna om vid halv sju. Suck, är inte utvilad med andra ord men hey – skitsamma. Idag ska jag göra en jätterolig grej, hihi, hoppas det går bra. Förhoppningsvis ska jag träffa Marlene en sväng också, verkar bli fint väder idag. Måste även springa förbi polisstationen och fixa allt med passet, något jag verkligen inte får glömma!

Lite morgonnyheter:

*Ett nytt flygplan har störtat i indiska oceanen, många döda. Usch vad hemskt, förmodligen kommer jag få ett smärre psykbryt innan mitt plan ska lyfta till Grekland, blä vill inte ens tänka på det.

*Genen för alkoholmissbruk sägs äntligen ha hittats och nu är forskarna positiva till att bra läkemedel kommer att kunna tas fram i framtiden för att undvika problem som beroende, sug och abstinens. 

*På tal om alkohol – Idag representerade centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning sina årliga rapport som bygger på 5000 enkätsvar från niondeklassare och vet ni? Supandet verkar vara lägra nu än någonsin. Bra där! :D

Kram sålänge, hörs sen!

Carin skriver:

Ja fy vad varmt det har varit. Passet.. hehe! kul om ni åker iväg. Själv skall jag åka till Bulgarien idag =)

p skriver:

jag va med när vi som då gick i nian skulle fylla i dom. inte alls länge sen och dom handlade om vårat sociala liv, vad vi gör på fritiden/helger/lov, vad vi dricker, hur ofta. rökning osv. Inte för att det finns mycket att göra här och ändå bor jag i sthlm men om man gemför med typ två år sedan har alla mina kompisar dragit ner med drickandet som fan. :D vi sitter inte längre och super utan vi sitter och snackar och ja vi dricker ibland. men absolut inte lika mycket

LIENE skriver:

Vad bra att supandet blivit lägre och att det finns botemedel mot det!

Du får ha en toppen dag:D

Isabelle skriver:

haha.,.ja man undrar ju vart uppfostran är! Det här var ju såklart inte den enda gången…så fort jag sätter foten utanför dörren stirrar folk, fast det måste nog vara värre för dig, då du är en offentlig person" ..eller? :)

Nej, inga känningar alls, men jag skrev ett inlägg nyss om det, läs! :D Kan ju va kul för dig som föder snart också, inom nån månad :D

Åh! vad kul att din syster har BF imorgon! hoppas att hon får sin lille flickis! vad kul att ni får barn samma år, måste kännas väldigt speciellt! :D Kan de växa upp tillsammans som systrar, vad magiskt!

Hur mår du förresten? Inga jobbiga symptom? :9

Många kramar till dig med i denna värme! /från flodhästen i madagascar AKA Isabelle.. ;) hehe

hanna skriver:

usch det där med planet. Jag är påväg till flygplatsen just nu! Ska till spanien :) hoppas jag överlever (y) <3

bitte skriver:

ush otäckt

kristina skriver:

vilken vacker blogg du har! :)

♥ SMÅSTADSLIV skriver:

Trots att det är jobbigt att inte kunna sova under natten, kan jag tycka att det är ganska skönt att gå upp tidigt på morgonen. Man får så mycket gjort då..

Anonym skriver:

hoppas du får en bra dag!

Ha en underbar dag! (L) <3

S skriver:

De sa precis på nyheterna här i Skåne att man får räkna med 2h på polisstationen om man ska ha pass. Hoppas det går snabbare för dig! Och ha en bra dag!

Linda skriver:

ja de är ju bra med ett pass när man ska åka :D

jennifer skriver:

usch vad hemskt med planet:O
hoppas du får enbra dag:)

E L L I skriver:

Men sjutton också vad alla plan ska krascha :O

JOHANNA skriver:

Man blir så glad av att läsa om dig och din sprudlande personlighet, och du tar alltid upp intressanta saker. =) och det är ju säkrare att åka flygplan än bil, så oroa dig inte för Greklandresan :)Ha en bra dag!

Jag har inte heller sovit bra, blev väckt alldeles för tidigt ;P

Madeleine ♥ skriver:

Va jobbigt med alla plan som krachar! Usch. Men det går nog bra för din del! Kram

Emma skriver:

Hej där. Jag är en ny läsare, och du är störtskön. Jag gillar verkligen din blogg. Rolig o personlig. Kramkram

Ada skriver:

Hoppas du får det jätte härligt i Grekland ;)
Och du bada så mkt du bara kan < 3

Elin skriver:

Usch så jobbigt att vakna hela tiden. Hoppas att du får en bra dag :)

Anonym skriver:

i min skola super niorna mer…

MATILDA skriver:

Åh, stackare. Jag har inte heller sovit bra inatt. Det var två flugor i mitt rum som väckte mig konstant. Usch, hatar verkligen flugor.

Älskar din blogg! <3

Lisa skriver:

Stina, fick ni reda på att det var en tjej på rutinUL i vecka 17? :)

Tacksam för svar! :D

Mari skriver:

Usch, fjärde otäcka flygolyckan på kort tid :(.
Jättefina grejer du köpte till din dotter..
Kramar

jag har nästan nyss klivit upp. haha, nu ska jag till stranden..
egentligen känner jag mig dum som kommenterar.. man får ju aldrig svar :c

Millah skriver:

Usch, stackare som inte sovit inatt…själv sover jag inte allt för bra nu heller, men jag vet varför, och klagar inte! ; )

ha en bra dag!

FRÖKEN ERIKSSON skriver:

ha en bra dag Stina (:

Anonym skriver:

Hoppas att det gå bra att fixa passet. Ha en fin sommardag=)
Kramar

amanda skriver:

ha en bra dag :)

Josephine skriver:

Jag har hört att man inte får flyga när man är gravid?! :) Är det sant eller? ^^,

Läste nämligen en som var gravids blogg och hon fick hoppa över resan för att hon var gravid. :)

Gabriella skriver:

Ska själv också till Grekland den 8 juli i samos :)!, vart ska du någonstans? :).

Cecilia skriver:

Vad roligt att du tar upp lite nyheter då jag inte en så sådan "läsa tidningen"-människa :P

Ha en trevlig dag!

cornelia. skriver:

vill bara varna dig om att precis som någon annan sa så tar det flera timmar att fixa passet för det är så sjukt mycket folk där. så gå dit och ta en kölapp och gå och gör något annat under tiden. :)

Madalena. skriver:

Ush vad otäckt med flygplanet.

Julia Romo skriver:

Nej, vad jobbigt att inte kunna sova… :(

M skriver:

NU BLIR JAG JÄTTEOROLIG! Är det bra att flyga när man är gravid? Förlåt att jag moralpredikar, men det är nåt jag har hört och tänkte höra om du vet svaret?

nathalie skriver:

jag tror egentligen inte alla som gör det testet är helt ärliga.. men aa, men får ju hoppas det sjunkit! :D

Kattis Teern skriver:

Ush, jag ställde faktiskt in min resa till Frankrike för att jag fick sådan panik efter "första" kraschen, har tom utvecklat fobi för det nu. Kan inte ens se ett flygplan på bild längre utan att jag får panik. Fyfan för att sitta i ett flygplan som störtar, så sjukligt hemskt. Men en 5-årig pojke överlevde iallafall!

De andra nyheterna var dock betydligt bättre =)

elin skriver:

Vart har du läst det där om lösningen på alkoholproblemet?

Anonym skriver:

Det är inte lika mycket supande nej men desto mer narkotika :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>