x

Svar från makeup artisten

30 juni, 2009

Dagens stiliga

30 juni, 2009

Hej bästa läsare! :)

30 juni, 2009
empty image
empty image

Hoppas ni har det bra, det har jag förutom att jag dööööööööööör av värme! Gick ut i förmiddags och då vart det helt molnigt och inte alls särskilt varmt – slängde på mig jeans och kavaj, haha. Lyckat! Men men, så kan det gå, stilig är jag om inte annat :p

Tråkigt att så många skrev negativt om inlägget nedan, det var ju bara en rolig idé från vår sida och det är inte alls någon smygreklam, det är reklam haha. Såklaaaart! Hon är utbildad makeup artist och har valt att arbeta med just id eftersom det enligt henne är det allra bästa, självklart tipsar hon om det då det är hennes expertisområde och självklart vill hon att fler ska få upp ögonen för att hon också säljer detta smink, det är ju en jättefin chans för henne att synas och nå ut med sitt namn här i bloggen och det är något jag verkligen unnar. Inget konstigt alls. Jag kan tänka mig att det tar skapligt lång tid för henne att svara på alla era frågor så jag tycker det är ganska dålig stil att skriva så som vissa av er har gjort. Aja! Så är det 🙂 Hoppas att det uppskattades av några iallafall. Bruden är enormt duktig på det hon gör hur som helst, hade hon inte varit det så hade hade jag faktiskt rekommenderat någon annan – Jag har kontakt med ett dussin makeup artister.

Jag har i övrigt haft en otroligt fin dag och jag är så himla glad! Mer om det längre fram 😀

När jag kom hem förut blev saker inte sämre kan jag säga – Jag hade fått en avi från ett företag, lite konstigt tyckte jag eftersom jag inte direkt väntar på något just nu. Hämtade ut den och vet ni vad det var? En present! Jag blev så rörd att jag nästan började grina, haha, dessa hormoner. Tusen tack till er på tretton, så himla fint av er, verkligen!

"Grattis till den väntade solstrålen =) I paketet finner du en liten gåva från oss. Må gott och njut av sommaren. Soliga lyckoönskningar från oss på tretton.se"

Ja, ovan ser ni innehållet – Fatta vilken hårding hon kommer bli i dem haha 😀
Så fint… Tack igen snälla ni!

0

61 comments

  1. Oj så söta! Trodde det skulle vara en vanlig napp eller något. Men dom där var ju riktigt supercoola!

  2. hej , började läsa din blogg för sisådär en vecka sedan , läste den innan , men glömde bort efter ett tag. men nu har jag somsagt börja läsa igen.
    kom ihåg innan när jag läste,när du skrev om din systers barn , tkr dt är sååå gulligt. du kmr bli världens bästa mamma, lr ja, efter min mamma då förstås (;
    men iaf, tkr din blogg är jättebra, nt sådär bitchig som alla andras bloggar, du är helt enkelt dig själv. en ödmjuk människa.

  3. din lilla flicka kommer bli hårdaste flickan i stan i de där byxorna:) helt klart, inget snack om den saken:)

Leave a comment