x

Som frågan lyder…

28 maj, 2009

Dagen

28 maj, 2009

Marinblått på fötterna…

28 maj, 2009
empty image
empty image


Dessa fick jag med mig hem idag. Väldigt basic, supersköna och hur fina som helst att bära i sommar. Bra pris dessutom, det gillar vi! :p

0

132 comments

 1. Hej. Jag har för mig att jag har läst i din blogg att du förlorade din pappa när du var yngre. Lördagen förra veckan så kollapsade min pappa när han var ute och sprang, sen har han genomgått både hjärt- och hjärnoperation. På måndag får vi veta huruvda hjärnstammen är skadad eller inte, det är den allt hänger på nu. Är den skadad det minsta lilla så kommer han aldrig mer att vakna upp. Just nu känns det för jävligt. Han har alltså varit medvetslös hela den här tiden, så jag har aldrig fått tillfälle att "ta avsked". Säga att jag älskar honom osv. Jag ångrar sjukt mycket att jag inte har visat honom någon vidare uppskattning. Jag har alltid tagit honom för givet. Jag vetifan hur jag ska klara mig igenom det här.

  Ville dels bara skriva av mig. Sen om jag får fråga hur du tog dig igenom när din pappa gick bort? Hemskt ledsen om jag river upp en massa gamla sår nu, men jag vill bara höra från någon som vet vad jag går igenom.

 2. jättefina skor! marinblått är så fint och sommrigt. Passar ju till det mesta precis som svart men så mkt snyggare! 🙂

 3. jagvet fortfarande inte vad det är för kontaktuppgifter du behöver för att jag ska kunna få hem krämen? (a) <3

 4. Dem var riktigt snygga 🙂

  Jag har verkligen börjat älska tygskor mer och mer under de senaste åren. Förut var jag emot dem, jag tyckte att de inte alls var snygga. Men idag har jag två eller tre par.

  Och jag älskar dem

 5. Var håller Stina hus idag??

  Tur jag har varit borta hela dagen annars hade jag gått i taket när du inte uppdaterat på heela dagen

 6. Skulle inte du kunna skriva en text om peddofiler? Jag tycker dian texter verkligen träffar en, och jag tycker just peddofiler är så fruktansvärda.

  Min lillasyster kom hem idag och berättade att hennes kompis haft en snopp i munnen, och i puppan. Dessutom hade den sprutat slem, av hennes äldre släkting. Så sjukt hemskt då flickan är 6år, SEX ÅR!!

  Din blogg är grym (:

 7. Malin: Jag undrade precis samma sak..

  Hoppas hon mår bra iallafall och har en superkul dag/kväll och därför inte hunnit blogga.. inte likt stina det hära

Leave a comment