x

*.~ Dagens outfit ~.*

28 maj, 2009

Som frågan lyder…

28 maj, 2009

En liten tjuvkik

28 maj, 2009
empty image
empty image

Nu ska jag testa skönheten,
hoppas den sitter bra!

0

39 comments

 1. Heej Stina Lee Älskar din blogg 😛 Men en fråga hur får du ditt namn så där snyggt som en augtograf i slutet XoXo Sandra Pöözz

 2. Otroligt gullig! Stina, jag behöver HJÄLP! Jag fixar kollage & sånt på Picasa, men jag förstår inte hur man får in text där, så som du 🙁 snälla, HJÄLP HJÄLP HJÄLP!

 3. shit va snygg den var, vad mycket kostar den måste ju bara få beställa mig en sådan fin klänning 🙂

 4. Loove tretton. de är min favoritbutik här i helsingborg =) Speciellt cheap mondays kläder, perfekt för blånboken

 5. Heeej, fin-Stina! Kan du lägga in en bild på bloggen när du har på dig klänningen? Jag vill gärna se hur den ser ut, kanske vill köpa den själv! 😀

  Hugs

 6. Jag beundrar verkligen dig, Stina. Du verkar vara så stark, så självsäker och en sån bra människa. Jag läste alla dina läsevärda inlägg och märkte att det verkligen hjälper. Jag är bara tretton år och har inte särskilt stora bröst medans alla mina klasskompisar har det, men nu har jag insett att istället för att gå och vara avundsjuk så kan jag vara glad över dom istället. Det gäller bara inte brösten, utan hela mig. Jag har fel på mitt öga men när jag läser dina inlägg så blir jag istället stolt över mitt öga, för att jag är annorlunda, jag är speciell. Innan har jag bara gått runt och tyckt synd om mig själv, vilket jag fortfarande kommer göra, men jag kollar inte på mitt problem på samma sätt.

  Jag vill bara säga tack. Jag beundrar verkligen dig!

 7. Jättefin, men jag var inne på tretton och kunde inte hitta den? Under vilken kategori fann du den? 🙂

  Jättemysig blogg också, kikar in varje dag.

  MVH Sandra

 8. ÅH, den såg jag på weekday förra veckan! blev så himla kär >.< sjukt snygg.

  njaä, nu blir jag avundsjuk!

Leave a comment