x

Mini-frågestund nu ikväll?

23 maj, 2009

Wow…

23 maj, 2009

Svar

23 maj, 2009
empty image
empty image


Första kyss?

Det var lääääänge sen det, vad kunde jag ha vart… 9 kanske?
Fast det kanske var mer en puss :p Äckligt var det iaf!

Är du nöjd med ditt liv?
Jag känner mig skapligt tillfreds just nu.

Hur får du så mycket volym i ditt hår ?
Jag har mycket volym naturligt, jätteglad för det. Dock är det olika från dag till dag det där.

Tycker DU att det är fult o ha klackar på sig och klänning om man har tjocka vader? Spelat fotboll i 11 år och mina vader/musklerna är ganska så stora. Snälla svara!
Neeeej då! På med klänningen och klackarna för tusan 😀

Är du modell? hur började du i så fall? 🙂
Jag är inte med i någon agentur eller liknande utan ställer endast upp på hobbynivå om bra fotografer hör av sig och kanske har nån trevlig idé.

Jag bor själv i malmö, undrar vart det är störst chans att stöta på dig?
och om man träffar dig, vill du att man ska gå fram och hälsa eller vill du inte bli störd?
Hmm, ja man kan nog stöta på mig lite varstans tror jag. Värnhem, möllan, gustav. Och visst är det lugnt om ni kommer fram och säger hej eller bara hälsar lite snabbt, inga problem! 🙂 Dock syns det nog på mig om jag inte har lust för sånt, om jag typ ser stressad och jävlig ut är det nog inte läga att komma fram och snacka om man säger så hihi.

Hur lång är du och hur mycket väger du?
168 cm. Vet inte hur mycket jag väger, har ingen våg.

Jag undrar hur många ggr / dag du kollar in kenzas & blondinbellas blogg?
Kenza brukar jag gå in på 1-2 gånger om dagen. Blondinbella har jag nästan glömt bort av någon skum anledning men går väl in och kikar en gång i veckan kanske.

Vet du vad Vuollerim är? Det är okej att googla, men inte förrän du gissat.
Och… Vad anser du om unga föräldrar?
Första tanken är att det är en stad/by långt upp i landet men jag är inte hundra, haha.

Vilken tandkräm använder du?
Colgate

Har du någon favoritartist eller något favoritband?
Jag gillar det mesta!

Varifrån kommer dina gula converse? Dom är super fina!
Ohhh, vet inte vad butiken hette. Låg på Gustav adolfs torg iaf, nån kanske kan hjälpa mig här?

Några tips om hur man får många läsare till sin blogg?
Jag vet faktiskt inte längre, vi har ju blivit så otroligt många som bloggar idag. Det är nog en blandning av ödet, en unik personlighet, en jäkla massa engagemang och en gnutta tur. Gör din grej och hoppas på att folket gillar det, mer än så kan du nog inte göra.

Ibland tar någon foto på dig när du sitter och äter eller något sådant. vem är det som tar dessa foton? frågar du någon på gatan? hade varit intressant att veta!
Haha, tänk så många sådana här frågor jag får. Varför är det så viktigt att veta egentligen, vem det är som fotar mig? :p Antagligen personerna jag är med, är jag hemma blir det självutlösaren ibland.

Vart kommer din dialekt ifrån? jätte söt ju 😀
Den kommer från Varaslätta, hihi 🙂

Vad har du för framtidsvisioner gällande yrke/karriär? Hur tänker du uppnå dem?
Oj jag vet faktiskt inte. Jag tar det lite som det kommer från och med nu. Känner mig något splittrad på den fronten men hur det än blir så vet jag att det kommer bli bra! Jag har mycket inom mig, mycket att ge 🙂

Var ser du dig om 5 år?
Jag hoppas att jag bor på landet eller kanske utomlands, sysslar med något jag trivs med, kanske är jag gift, kanske har jag en liten bebis 🙂 Det hoppas jag verkligen, är ju ändå 27 då. Ojoj. Men sånt kan man ju inte riktigt styra över 🙂

Om du andvänder läppstift, vilket andvänder du?
Jag använder inte läppstift, läppglans ibland. Ett aprikosljusrosa från isadora.

Hur tycker du man ska gå vidare efter en våldtäkt? jag orkar inte längre.. har du något tips.
Självklart ska du anmäla först och främst. Det är väl det enklaste kan jag tänka mig. Det svåra måste vara efteråt, att gå vidare och finna hopp och ljus igen. Enda rådet jag kan ge är väl att prata om det, prata, prata, prata. Glöm aldrig ditt egna värde och låt inte denna händelse styra över dig och ditt liv som förmodligen kommer bli långt och säkert väldigt fint. Du har makten, kom ihåg det! Var stark nu bruden och hitta något du brinner för, vänd om de negativa känslorna till något jäkligt drivande istället, kanske kan de ta dig någonstans!? Självklart är det viktigt att dina känslor bearbetas men ja, förstår du vad jag menar? Ur allt jobbigt kommer något gott, även om man inte alltid tror det.

Vilken skostorlek har du? 🙂
36

Hej Stina! En tjej från dina hemtrakter här.. 🙂 Har inte varit inne här på länge och passande nog kom det en frågestund när jag sitter och försöker förstå, scrollar fram o tillbaks hej vilt, har du flyttat? Malmö? Hur kommer det sig? Hoppas allt är bra annars! Vi saknar dig här hemma! 🙂 KRAM!
Hej Sofia! 🙂 Haha, ja här är det snabba puckar. Först Göteborg, och nu Malmö – En stad jag länge velat flytta till, men du vet säkert hur svårt det är att få den där jäkla tummen ur ibland och göra verklighet av drömmarna? Haha, nu blev det äntligen av iaf och jag stormtrivs, även om jag såklart längtar hem till Vara och Lidköping ibland. Nu blir jag nog kvar här ett bra tag som det känns nu men sen får vi se vart de bär hän 🙂 Kanske utomlands, vem vet. Hoppas allt är fint med dig med, massa kramar.

Hur gör du för att få en sån perfekt hy som du har? några speciella tips till mej och fler som har lite problem med sin hyn?
Använder inte några feta och krämiga foundations längre vilket har gjort gott för min hy, är även noga med rengöring och återfuktning som kommer från samma braiga märke – dermalogica.

Hur mycket kostar en helkroppsspraytan? vet du någon annat bra spraytan ställe i t.ex Göteborg? helst då med "god lukt" alltså inte ett ställe som kör med sånt som luktar äcklig brun-utan-sol.
Kika in till Marlene för prisinformation. Några andra ställen som utför spraytan har jag tyvärr ingen koll på. Sök på google! 🙂

Det modigaste du någonsin gjort?
Oj…  Det är nog när jag har stått upp för mig själv på olika sätt, när jag tagit tillbaka något jag sagt eller gjort och bett om ursäkt från hjärtat till någon – vilket inte alltid är det lättaste! Modig var jag även när jag trotsade mina farhågor, stack till Stockholm och var med på tv4 nyhetsmorgon. Det var inte likt mig, men jag gjorde det och det är jag stolt över. Jag växte något enormt på det och det sitter fortfarande i.

Vid vilken ålder har du tänkt skaffa barn ? 🙂
Jag hoppas att jag har fått mitt första barn innan 24-25. Det har jag sagt ända sedan barnsben och det är något jag fortfarande vill 🙂 Tyvärr är det något man inte riktigt kan styra över och jag är lycklig om jag lyckas få barn överhuvudtaget, när det blir är väl egentligen ganska ovesäntligt såvida jag och min partner känner oss redo (åtminstone så redo man kan bli) på alla plan.

Har du alltid haft sån fin hy?
Riktigt bra blogg, läser den varje dag 😀
Kul att du gillar bloggen! 🙂 Jag har aldrig haft några större problem med finnar oc
h liknande så jag är nog ganska lyckligt lottad på den fronten.

Brukar du shoppa på nova lund nu när du bor i malmö :)?
Nej där har jag aldrig varit, vad jag vet.

Vad har du för sommarplaner?
Det blir en vacker sommar här i Skåne, och säkert några veckor på "hemmaplan" också – Vara och Lidköping.

Vad är ditt/dina bästa tips för att komma över ett ex?
Aktivering – Gör något du alltid velat. Börja dansa, spela fotboll, anmäl dig till någon spännande kurs, planera en resa etc. Omge dig av människor som ger dig postiv energi. Att dra ut på krogen, festa, dricka, träffa nya och på så sätt glömma är inte det rätta, enligt mig.

Vilken träning är bäst att köra på för att få bra resultat?
Nu är jag inte rätt person att fråga eftersom jag inte tränar för närvarande men jag skulle nog säga allsidig träning. kombinera kondition med styrka och glöm inte bort matens betydelse i det hela. Maten är det viktigaste, börja där.

Kommer du att stanna i Malmö? 😀
Jaaaa för fan! 🙂

Om du slutade blogga, skulle du sakna den dagliga bekräftelsen som kommer med bloggen?
Ja, det är jag nästan helt säker på.

5 snabba:
Godis vs. Choklad
Pool vs. Strand
Komedi vs. Skräckfilm
Fotboll
vs. Handboll
Hemmamys vs. Utekväll

Tänker du rösta i Europavalet?
Ja.

Vad jobbar du med? Varför är du bara hemma jämt? Du är fan aldrig ute och roar dig.
För det första – jag är inte hemma jämt! :p
För det andra – Att roa sig kan man deffinera på olika sätt och för mig är det inte enbart att gå ut på krogen, dricka alkohol och omge mig bland mängder av berusade människor som antingen är där för att ragga eller för att visa upp sig. Ibland går jag ut när jag är riktigt danssugen, och då har jag oftast jävligt roligt då jag går i härligt sällskap och till ställen som jag vet spelar grym musik. Hade jag gjort det varje helg hade det inte vart samma grej för mig och sen känns det lite som att krogen är en enda stor köttmarknad nu för tiden och det gillar jag inte. Och sen spelar det ingen roll vad man gör, folk ska klaga ändå. Jag fördrar hemmakvällar och är därmed tråkig och har inget liv – Kenza får tusen kommentarer om att hon inte heller har nått liv, för att hon festar för mycket. "åh jag gillade dig så himla mycket mer förut, när du var hemma, när du var den där goa och söta tjejen som inte drack eller rökte yada yada yada" Äh fan säger jag bara, sköt er själva så lever ni längre!


Vad tycker du om ålderskillnader i ett förhållande? Jag är på gång med en kille som är 5 år äldre än mig (han är 21, jag är 16) och jag är rädd för vad min familj ska tycka om det.
Sålänge man känner att man är på någolunda samma nivå och har något att ge och lära varann så betyder åldern inte ett shit.

Skulle du kunna tänka dig att bosätta dig utomlands? och isåfal vilket land? 🙂
Jag skulle kunna tänka mig Spanien eller frankrike om jag ska tänka långsiktigt. Thailand lockar också men där skulle jag inte vilja bo "för evigt" så att säga.

Hej stina! först vill jag bara berätta att din blogg har gjort mig sååå mycket starkare som person och människa, mitt självfötroende har ökat ofattbart mycket tack vare dig! du är värd guld! Keep up the good work! Nu till min fråga, hur går man vidare på bästa sätt om en kille som man verkligen tycker om inte känner nåt tillbaka? några tips skulle jag bli jätteglad av att få från dig! massa kramar/sara
Tjena tjejen! Åh, vad glad jag blir. Härligt att ditt självförtroende har ökat! 😀
Angående killen så är det svårt för mig att ge några kloka svar, det är ju individuellt det där men om du läste mitt svar på en fråga längre upp så tror jag det bästa är att aktivera sig. Göra något man verkligen tycker om att göra, träna, resa, träffa vänner, ta tag i något man länge velat göra osv. Kanske blir det ni till slut ändå? Det kan man ju aldrig veta. Men tills dess ska du försöka leva livet och göra sånt som du mår bra av. Okej? 🙂

Sommarens måste ha plagg?
Slitna jeansshorts, lite slappare vanliga jeans – med snygg slitning såklart, helst ljusa. Slappa linnen och tshirts, klänningar, sandaler.. Ja det finns så mycket 🙂

Har du/haft piercing i överläppen/monroe piercing?
Ja det stämmer…

Vad tycker du om de mindre kända bloggarna som:
gaybloggen, ellinorak, grymtroligperson?
Jag läser ellinorak så ofta jag kan 🙂

Skulle du kunne flyttet til andre siden av jordkloden for kjærligheten om du visste han var den rette, om det innebar å reise fra leilighet, jobb og familie..?:)
Om jag verkligen kände i hjärtat att det var det rätta och om det inte fanns någon annan lösning så ja, det skulle jag.

Hvilke extension har du?
Jag har inget löshår i mitt hår nu…

Hur FASIKEN har du fått så långt hår? :] Minns att du hade lite kortare förut och vart helt chokad när jag såg bilden under detta inlägg. Svinsnyggt! Skulle vilja ha ditt hår 🙂 Just nu spyr jag på mitt.. Kort, slitet och oranget typ.. Avundsjuka-jag!
Haha, tack! Nej jag vettefasen faktiskt. Det har växt skitmycket senaste tiden.

Skulle du kunna döda en person du ogillar för en miljon?
Verkligen inte!


Hej Stina. Jag har aldrig sminkat mig mycket, och nu har jag inte direkt tid/lust/ork när jag har 2 barn att ta hand om.
Har du några bra tips på en snabb med snygg vardagssminkning? Vad behöver man ha i sminkväskan?

Då har jag bra tips till dig. Allt du behöver är en mineralpuderfoundation (som du tar på med en borste, inget jobbigt klet med andra ord = perfekt när du har barn, mkt mer smidigt) samt ett solpuder från elizabeth arden. Går hur snabbt som helst att applicera och gör att man känner sig helt fräsch och nästintill osminkad. Om du vill bli ännu lite snyggare så kan du ju investera i någon snygg rouge, gärna aprikosfärgad samt en brun mascara. Det är allt som behövs 🙂S
åååå, det var den "mini-frågestunden" det! Haha 🙂
Hoppas de flesta av er fick svaren ni var ute efter och att ni känner er nöjda med dem.

Nu ska jag kolla på film och käka glass, köpte ett sånt där big pac igår med tre färger – vanilj, jordgubb och päron. Vadå nostalgi, haha? Det fick man ju på varenda barnkalas som liten. Göttgött.

0

46 comments

 1. hej!

  Det här har inte med detta och göra men, hoppas jag får ett svar (A)

  Hur får man sin signatur där nere? jag har verkligen försökt, men det går inte :/

  Kram

 2. Åh vad jag älskar dina åsikter! Haha jag överdriver inte nu 😛 Jag älskar verkligen att du säger att man inte behöver dricka alkohol m.m. för att roa sig ! Och jag är så glad att du står för vad du tycker 🙂 Alltmer tror det nuförtiden, att dricka sig stupfull, att då har man det bästa livet.. Det har man verkligen inte.

 3. haha vi har haft frågestund samtidigt idag ser jag !:) aw kul att du kikar in så ofta du hinner, det visste jag inte 😀

  kramis!

 4. Bli SMS fadder för ett djur!

  Jag själv är "tigerfadder". Det kostar endast 30kr per månad. Det har väl alla råd med:) Se min blogg för fler alternativ:)

  Ha en bra dag:)

 5. Hej Stinalee!

  Gillar din blogg har följt den länge. Vill minnas att du bodde högre men läste i dina frågor och svar att man kunde träffa på dig i malmö. Har du flyttat?

  Kika gärna in i vår blogg 😀

 6. Vad folk gnäller på att du "aldrig gör något"! Du gör saker jämt.. Jag är så glad att jag hittat din blogg, den är en av de få mogna bloggarna här ute! Livet är inte bara ut på krogen och festa. Det kommer folk inse med åren. Att bara gå ut att äta eller fika tillsammans ger så mycket mer tycker jag. Eller bara mysa i soffan! Dessutom respekterar jag dig mer för att du inte hänger ut privatlivet, det har du lyckats bra med Stina!

 7. Hej Stina!

  Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men för ett tag sedan började jag läsa din blogg. Jag har undvikt den länge för jag har trott att det bara var en vanlig tråkig modeblogg. Under dessa dagarna har jag dock märkt att mina fördomar var helt fel. Du är en underbar tjej med många bra åsikter och klyschéartat som det låter så ger du faktiskt oss bättre självförtroende. Mig har du lärt att inte lita på fördomar och inte döma folk på förhand. Det är viktigt att ge alla en chans. Jag ville bara tacka för din blogg. Även om det kanske inte känns så när du postar iväg ett inlägg så gör du väldigt många en stor tjänst. Varje gång jag tittar på din blogg och ser att du har skrivit något nytt blir jag riktigt glad. Så jag vill säga TACK för allt du gör. Du är guld värd!

  Kramar Sophia

 8. Hej, är ny läsare här och ville bara säga att jag tycker jätte mycket om din blogg och du verkar vara en jätte härlig tjej 🙂

  <3

 9. Hoppas att vi kan träffas i sommar! Jag ska till skåne, men tyvärr inte malmö, men har du varit i Ystad? Otroligt vacker stad, och dit ska jag i sommar!

  Ha en fin dag.

 10. Stina, du vet väl om att du ökar jävligt mångas självförtroende genom din blogg va?

 11. Efter TIMMAR av fundering (haha!)har jag kommit på vad som jag tycker fattas när du sminkar dig 🙂

  Du skulle passa JÄTTE bra i eyeliner jag lovar!!! Jag ser att du oftast på dina bilder har en bra bas, lite foundations o kanske lite läppglans eller läppbalsam(kanske mascara oxå?, lite svårt att se). Men jag lovar, du skulle se JÄTTE VACKER ut, om inte vackrare om du hade eyeliner. Jag menar inte på hela ögat utan bara på övre fransraden. Snälla testa, jag vill så gärna se hur du ser ut med de 🙂 En sak till, vrf har du aldrig nått rosa eller nått färgar på läppana? Man tror oftast du har lila läppar med rester av din foundatin på (inget illa menat!) 🙂

 12. hejhej, jag är tjej från malmö och jag vill bara ge dig ett tips vart du kan hänga i sommar och om du nu gillar stranden, ljunghusen heter stället och du kan nog söka på google för att kolla efter bilder och hitta.se om du nu vill dit. Världerns finnaste strand, jag lovar dig!

 13. Du har en otroligt fin stil, och jag skulle därför bli ätteglad om du skulle kunna kika in på min blogg och hjälpa mig att bestämma vilka kläder som ska behållas.

  Puss

 14. Hej Stina!

  Du säger att du blir så glad av beröm-kommentarer osv. Jag vill bara säga att jag hoppas du suger åt dig vart enda ord av beröm du får för du förtjänar verkligen dem. Det du skrev om Tv4 fick mig att fatta ett stort beslut. Min rädsla att misslyckas ska inte stoppa mig mer. Du verkar vara så himla storsint och fin men samtidigt så vanlig (menat som en komplemang). Fler stinalee bland människorna!

 15. Hej Stina!

  Skulle bara säga att jag såg dig vid värnhem igår. Tycker du är lika söt i verkligheten som på bilderna=) Tack för en bra blogg!

 16. Stina-lee:O ofta du är 22 år?:O kolla igeom svaret du gav på: Vad ser du dig om 5 år?

 17. jag gillar dig som fan, men att dra alla som går ut på krogen över en kant är helt fel. Jag har pojkvän sen mer än tre år tillbaka och jag går inte ut för att ragga eller visa upp mig. Jag går ut för att träffa folk som jag känner och ha roligt med dom. Men visst, mycket av uteställen idag är som en köttmarknad och det är de desperata personerna som man lägger på minnet. Men det blir vad man gör det till, man kan dricka, gå ut och ha kul fast att man har ett förhållande!

 18. du köpte skorna på Nilson. Inne på gallerian. Shit, låter som värsta stalkern. Men såg ju faktiskt dig där. 🙂

 19. snälla svara på denna fråga, jag är jätte orolig stinalee! SNÄLLA SVARA! jag mår verkligen jättedåligt av dethär så snälla du..!?

  Jag är en tjej som är 12 år & fyller 13 i september.

  Jag är 1,66 och väger 58 kg. Är det normalt?

  Svara ärligt stinalee.

  Jag skulle bli glad om du svarade ärligt SNÄLLA!

  tack så jättemycket på förhand,

  / anonym

 20. hahaha man tyckte pussar va äckliga när man var liten :') sööööött. Jag gjorde "slut" med min kille när jag var liten för ja tyckte de va så äckligt o pussas.. hahahaha

 21. Du verkar vara en jordnära o go tjej. Jag är en tjej som inge tycker att det är speciellt kul o festa o vara ute på krogen så ofta. Någon gång ibland kan vara kul. Jag föredrar hemmakvällar… Jag tycker ofta att man måste försvara sig o jag känner mig tyvärr väldigt ofta utanför o folk tycker man är konstig om man inte tycker det e så himla roligt o gå ut o festa o supa o hej o hå… Konstigt att det ska behöva vara så… Därför blir jag så glad när jag läser om andra som inte heller har det som största intresse..!!

 22. Väldigt fint svarat på frågan om åldersskillnader. Jag håller med på den fronten, helt och hållet! Åldern är bara en siffra, sålänge man trivs med varandra och ligger på samma nivå så ska det inte vara några problem. Synd bara att det är just den grejen som krossade mitt hjärta för en vecka sen.. Tack för en fin frågestund!

Leave a comment