x

Regnbågslax med dill och citron…

22 maj, 2009

Svar

22 maj, 2009

Mini-frågestund nu ikväll?

22 maj, 2009
empty image
empty image

Maja: frågestund ikväll stina?? 😀


Jaa men why not Nu och en timma framåt (slutar 23.30) tar jag gärna emot frågor från er.
Vad vill ni veta? 🙂

0

92 comments

 1. Hej hej! Jag ska snart färga mitt hår ljusare, hade blonda slingor under vintern och har ljust brunt hår just nu. Någon varm och fin blond färg du kan rekomendera?

  Hoppas på ett svar! 🙂

 2. Vad skulle du aldrig någonsin ta på dig i klädväg?

  Är du ekonomiskt lagd? Isåfall, hur gör man? (A). tycker det är grymt svårt att inte shoppa upp varenda riksdal jag har…

  om du slutade blogga, skulle du sakna den dagliga bekräftelsen som kommer med bloggen?

  om du inte fick ha chihuahua, vilken ras skulle du vilja ha?

 3. Skulle du kunna tänka dig att bosätta dig utomlands? och isåfal vilket land? 🙂

 4. Vad tycker du om ålderskillnader i ett förhållande? Jag är på gång med en kille som är 5 år äldre än mig (han är 21, jag är 16) och jag är rädd för vad min familj ska tycka om det.

 5. vad jobbar du med? Varför är du bara hemma jämt? du är fan aldrig ute och roar dig

 6. hej!

  Jag undrar vad ditt korall nagelack kommer ifrån eller ja det du hade på dig för ett tag sen, det är skit snyggt iallafall.

  Sen så undrar jag vilken din favorit butik är?

  Kram

  p.s du har en jätte fin blogg

 7. Hej!

  Jag har flyttat från Malmö till Skövde. Och vet att du kommer från Skövde trakten från början. Hur känns det och hur trivs du i Malmö? Med tanke på att det är långt i från familjen, vänner ect…det är ju ändå dryga 40 mil, bye the way Skövde suger =P

  Du får ha en jätte bra helg Stina!

  //

  http://trell.webblogg.se

 8. Du har ju små hundar och jag har funderat på att köpa en nästa månad. Den är 8 veckor om mamma är orolig över att den kommer att ta massor av tid och att den kommer att bita, riva och kissa överallt.

  Hur svårt är det egentligen med hundar?

 9. Du verkar vara en underbart trevlig människa, med båda fötterna på jorden. Alla vet vi att du bloggar och din blogg är på min 1a plats av alla bloggar. Men vad gör du på din fritid? Någon aktivitet du gjort tidigare eller skulle vilja börja med om bara tiden räckte till? Vad har du för intressen med andra ord? Ha en toppenkväll. Kram. 🙂

 10. ditt hår är väldigt vackert :D.. hur håller du det i trimm? änvänder du något speciellt? mitt hår slits lätt 🙁 , önska det var som ditt 🙂 puss 🙂 hade finast

 11. Hur FASIKEN har du fått så långt hår? :] Minns att du hade lite kortare förut och vart helt chokad när jag såg bilden under detta inlägg. Svinsnyggt! Skulle vilja ha ditt hår 🙂 Just nu spyr jag på mitt.. Kort, slitet och oranget typ.. Avundsjuka-jag!

 12. Hej!

  Gillar verkligen din blogg. Du känns skönt okonstlad och jordnära, till skillnad från många andra bloggerskor.

  Jag undrar lite vad du har för drömmar. Har du något du brinner lite extra för, som du vill syssla med i framtiden om/när bloggen inte fungerar som helstids "arbete" längre?

  Lycka till med allt! Hoppas du trivs bra här nere

 13. Skulle du kunne flyttet til andre siden av jordkloden for kjærligheten om du visste han var den rette, om det innebar å reise fra leilighet, jobb og familie..?:)

 14. knappt på tiden, men jag har någonting 😉

  1. Något tips för fler besökare?

  2. Lägger du upp alla ''fanbilder'' som du får? Om nej, varför inte?

  3. Inget mer.. Jag ÄLSKAR din blogg! 😀

  Kram

 15. Vad tycker du om de mindre kända bloggarna som:

  gaybloggen, ellinorak, grymtroligperson?

  kan du inte ha sådana dä bloggtips som du hade förut när du länkade till mindre kända bloggar?:)

 16. ash, lite till

  1. Är du modell?

  2. Du har väll varit med om några modelljobb? hur får du dem?

  3. Vad tror du det är som gör att många vill läsa din blogg?

  4. Hur blev din blogg känd/stor? 🙂

  KRAMAR

 17. Har du/haft piercing i överläppen/monroe piercing, eller har du bara en skönhetsfläck ?

 18. Herregud, jag såg en fråga om varför du aldrig har smink längre! :s knäppt! Du är toppensöt utan smink. Utnyttja det! Så säger jag! 🙂 Kram.

 19. Hur blev du så kännd?? Hur fick du så många läsare till bloggen?? Hur många bloggläsare har du föresten??Puss <3

 20. Hej stina! först vill jag bara berätta att din blogg har gjort mig sååå mycket starkare som person och människa, mitt självfötroende har ökat ofattbart mycket tack vare dig! du är värd guld! Keep up the good work! Nu till min fråga, hur går man vidare på bästa sätt om en kille som man verkligen tycker om inte känner nåt tillbaka? några tips skulle jag bli jätteglad av att få från dig! massa kramar/sara

 21. jag vet att denna fråga är sent ute men jag måste bara få veta hur du får så himla fin hy. Som på den bilden nedan, så himla fin hy alltså.

  Föresten, älskar din blogg !

 22. vad menar du med brun mascara? ser det inte typ fult ut när man har det? men jag vetinte, blev lite sugen på att testa det.. vill att mitt smink ska se så naturligt ut som möjligt har du några tips hur man ska göra för att ansiktet ska bli fint och lent & bra sminktips som inte är för kluriga? kramar till sötaste!

 23. Hur sminkar du dig på bilderna nedan där du har vit tischa, converse och jeans? Hoppas du besvara min fråga trots att klockan är 23:49.

  Tack! Och ett ännu större tack för den bästa bloggen ever <3

Leave a comment