x

Hey there little fella…

2 maj, 2009

Bättre dag idag?

2 maj, 2009

Forts…

2 maj, 2009
empty image
empty image

Jag tycker ditt hår är skitfint och jag undrar är det ditt orginalhår eller är det löshår?
Tack! 🙂 Det är mitt äkta hår.

Åh, jag önskat nått så otroligt(!!) mycket att jag var lika smal som du. Jag är inte tjock, men lite "hull" har jag allt. Vill Inte detta! Försöker träna, men kommer aldrig att kunna bli så smal som jag vill, då jag har stora höftben 🙁 Jag undrar, har du haft komplex för att du vatt smal? Eller är du glad & nöjd att du fått en sån smal kropp naturligt? (det borde du vara!!) =)
Ni som följt min blogg från början vet vilka stora komplex jag har haft för min smala kropp. Jag tyckte det var riktigt jobbigt att växa upp och gå igenom tonåren som en spinkis. Ville inte gärna visa mig barbent eller i kortärmat, inte heller i bikini då mina bröst var obefintliga. Och är fortfarande, de började aldrig växa helt enkelt, haha. Men det är inget jag bryr mig om idag! Inte alls. Allt jag önskade i unga dagar var lite hull, tyckte det var så himla fint och jag vantrivdes verkligen i min kropp. Nu lägger jag inte så stor vikt vid det längre, jag ser ut som jag gör och även om jag önskade att jag hade en maaassssa vackra former så försöker jag vara glad över det jag har, att jag är naturligt smal och kan njuta av mat utan att ha några som helst orostankar (åh nej nu kommer jag gå upp i vikt osv), god mat är fan det bästa i livet, att jag faktiskt haaar former – lite bredare höftben osv – trots att jag är såpass smal… Det är något jag vart glad över iaf 🙂 Att jag är frisk och massa mer. Jag tycker du ska vara nöjd som du är! En kropp med hull är ett bättre utgångsläge än att vara underviktig som jag, om man tex vill börja träna och fixa "drömkroppen" osv, nu ska jag inte förespråka några drömkroppar här eller att det är något man ska sträva efter men alla har vi ju faktiskt vårt egna ideal som vi vill nå. Mitt ideal är tex smal midja och stora lår, stor och putig rumpa.. Fatta hur svårt det är för mig att nå dit som är så spinkig… Äh, man ska vara nöjd så som man är! Annat är bara slöseri på energi och tankeverksamhet…

Jag såg ett videoklipp med dig när du typ hade varit hos blondinbella som var för typ ett år sen eller nått sånt, men sen va ni väl ovänner? vad bråkade ni om? och sen nu så är ni väl vänner igen? hur blev ni de. och sen; var de genom bloggarna ni lärde kanna varann från första början?
Vi har aldrig varit ovänner, vi känner inte ens varandra. Vi vart båda gäster i tv4 nyhetsmorgon och träffades där. Inga problem alls. Vi diskuterade pälsfrågan som jag var emot och hon för, det var det, annat är bara bilder ni läsare har byggt upp utan vidare underlag. Dock blev jag irriterad när hon skrev något om mig i sin blogg en gång så jag skrev om henne i min, hehe, barnaktigt beteende som jag lämnat bakom mig. Hon är en trevlig tjej, tycker hon ska ta det lite lugnt bara och inte försöka för mycket. Det räcker att bara vara, hon kommer lyckas fint ändå med den grymma kreativitet hon sitter på.

Kan inte du ha fler bikter? Och kan inte du börja tipsa mer om kläder? 🙂
Du har ju en så bra smak för sånt haha!

Självklart, bikten tänkte jag ha en gång i månaden och kläder tipsar jag om lite när som helst sådär, när jag känner att jag har något att tipsa om. Jag tycker det är lite tråkigt när många tar för givet (och skriver bland kommentarerna!) att man gör reklam/produktplacering bara så därför gör jag det inte alltför ofta.

Hej. Varför klassas du nu som proffsbloggare på bloggportalen? Vad är det som skiljer en "vanlig" bloggaren från en proffsbloggare? Jäkligt bra fråge hörredu, blev ganska paff när jag gick in dit och kollade förra veckan. Vad fasen gör jag på proffsploggar när kenza ligger på privatbloggar tex? Hmm.

Åh, kom på en fråga till, vill du ha barn någon gång i framtiden? 🙂
Ja, det vill jag allt! 🙂

Vad tycker du man ska ha på sig i sommar om man är lite av det större laget, nu menar jag inte lite kurvor, utan ganska rejält större än de flesta kvinnorna.
Vad jag förstår finns det rätt trökiga kläder för större kvinnor. Inte fan ska man behöva se ut som ett tält bara för att man inte är gjord i storlek XS,S,M eller L? Framhäv din bästa sida – din snygga klyfta/dekolltage, dina armar, vackra ben, ja något finns det alltid! 🙂 Våga visa upp din stora och kurviga kropp men för den sakens skull kanske du inte ska ta på dig ett par svintajta brallor och en supertajt magtröja till så att du ser ut som en stor falukörv, haha, inte för att det är snyggt på nån men jag tycker verkligen att man ska klä sig efter vad som passar sin egna kropp, ha på sig det man ärligt känner sig bekväm och vacker i. Har man "extra mycket vaddering" (valkar, hihi) som man vill hålla in lite grann vid något speciellt tillfälle finns det jättebra bodys och korsetter att köpa, på tex ellos.se

Hur länge tror du att du kommer stanna i malmö?
Nått år eller vem vet, kanske för alltid? Beror ju helt på hur jag kommer att trivas här, vilket kontaktnät jag bygger upp, om jag börjar studera eller arbeta här. Vi får se, allt är möjligt.

Var har du köpt de söta guldkrukorna?
Blomsteraffär på värmhem typ.. Vet inte vad det heter :p

Färg på tandborste?
Grön

Följer du några bloggar?
Klickar mig in på de gamla vanliga, säkert samma som de du själv följer.

Har du någonsin haft en finne?
Herregud ja…

Jag har skickat ett mejl till dig,men varför svarar du inte?
Jag får många mail, svarar så gott jag kan.

Vilken är din riktiga hårfärg? Vilken storlek i jeans har du?
Ljusbrunt skulle jag tro, det har blivit lite mörkare med åren. Jag hade storlek 26 men nu behöver jag nog 27 åtminstone över höfterna, lite dumt det där med storlekarna.

Jag är 13år och okysst.. tycker du att jag är sen?
Mina kompisar har lixåm börjat prata om sex osv..:S
Äh du kan allt chilla och ta det lugnt några år till, fan, 13 bast… Då lekte jag och Mikaela henrikleken Mohahahahha (internt mycket roligt skämt)

Vad är viktigast i livet för dig? Vad tycker du är allra roligast eller mest intressant att blogga om? Alltså typ om vardagen, mode, åsikter m.m?
Att må bra, familjen, hundrarna, vänner, god mat&cola :p
Roligast att blogga om? Hmm, inlägg där jag tänkt till och där jag samtidigt får ta del av väldigt många intressanta och tänkvärda kommentarer från er, det är det allra roligaste. Men bäst gillar jag den saliga blandning! Vardag, ytlighet, mode och egna åsikter och tankar i en enda röra 🙂

Tycker du att du är fåfäng? På en skala 1-10, hur fåfäng är du?
Och hur viktigt är utseendet på killar för dig?

Jag sminkar mig ju väldigt lite och sånt men måste nog ändå säga att jag är ganska fåfäng då det påverkar mitt humör så till den milda grad att om jag känner jag mig fin och fräsch blir det oftast en bra dag, känner jag mig sleten och ful ja då är dagen i princip redan dödsdömd. Så ska det inte behöva vara! Jag har alltid vart jäkligt kräsen med killars utseende, alltid något som var fel, dumt egentligen när man inte är så jäkla perfekt själv men tja vad ska man göra, man känner ju som man känner? Nu har jag bara haft ett "riktigt" förhållande och som tur är fick jag den finaste, snyggaste, sötaste och hetaste killen i världshistorien. Nu g

0

27 comments

 1. Du svarar på få frågor! :((( Men långa svar dock. Kan du inte blanda? Ta lite ifrån slutet också? Inte bara i början.

  Jag har skickat frågor till dig idag och är så himla nyfiken på svaren! snälla.

  kram!

 2. anonym: Jag har svarat från slutet också.. Jag svarar in på frågor som är väldigt lika varandra vilket väldigt många var, det känns onödigt..

 3. Du har verkligen fått jättefin kropp! Det ser ut som om du har gått upp lite i vikt(på ett bra sätt, mkt bra sätt) har du det?

  Puss på dig söta stina!

 4. Oj. jag blev anonym.. Men jag, "Emly" ställde faktiskt väldigt annorlunda frågor! Inte alls som dom andras kan jag lova! :/

  Har aldrig fått svar när jag ställt frågor i din blogg.

 5. Du är verkligen den vettigaste bloggaren som finns. Du verkar vara så otroligt jordnära och snäll tjej så det finns inte! Ville bara att du skulle veta det 🙂

 6. bra svar, roligt att läsa..hoppas bara du svarar på mina frågor också:)

 7. men vadå "tänk lite", som du skrev på någons fråga. alltså man läser ju vad det står och det kommer automatiskt upp i huvudet när man gång efter gång läseer att du skriver "jag ska till stan, jag ska bada, blabla" så är det ju, så är det säkert för dig med när du läser andras bloggar. man sitter väl inte och undrar hmm undra om hon verkligen går själv eller inte? klart man frågar, man vill ju veta, så är det. Nyfikna människor=)

 8. Hej hej!

  Först ville jag bara säga att jag tycker du är en helskön bloggerska, jag har precis läst igenom hela din blogg och kan nu äntligen kommentera. Känns lite dumt att kommentera något du skrev för typ 2 år sedan ;D

  Iallafall skulle jag bara säga det att anledningen till att du kallas för "proffsbloggerska" på bloffportalen kanske beror på att du har bloggen som ditt arbete, för Kenza tex går ju i skolan och sådär.

  Vet inte om det är så, bara en tanke ^^

  Ha det jättebra!!

 9. Du svarar så himla bra och vettigt på frågorna att jag faktiskt blir lite avundsjuk. Jag tänker väääldigt mycket som du det vad gäller det mesta, men grodorna som hoppar ur munnen blir jag bara inte av med. "Lycka till" skulle jag vilja säga, men det behövs nog inte. Du gör det redan så bra. =)

 10. en kommenatr till okyssta bruden: jag är 14 ska snart fylla 15 och sturlade med någon första gången typ i julas eller något. pussss

 11. På din sida på bloggportalen kan du kryssa i en ruta om din blogg är en privat eller en proffsblogg. Så nu är den gåtan löst 🙂

 12. "Jag tyckte det var riktigt jobbigt att växa upp och gå igenom tonåren som en spinkis. Ville inte gärna visa mig barbent eller i kortärmat, inte heller i bikini då mina bröst var obefintliga."

  Fy vad jag känner igen mig! 🙁 jag är i den perioden nu skulle man kunna säga, och jag hatar det..

 13. jag håller med dej och "K" jag går igenom samma sak just nu jag med.. önskar att jag hade lite former och hull. skulle inte göra mej nånting, Be happy! inte alltid kul att vara pinnsmal heller..

 14. jättebra frågestund! Inte alls lika tråkig eller ytlig som andra bloggares lätt blir. Väldigt många bra tankar fick du med! Keep up the good work:)

Leave a comment